”Muriti in chinuri”. Mesaj violent transmis de o filiala PSD celor care ii criticau pe liderii partidului

politica

PSD Giurgiu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de agresiv la adresa celor care criticau actiunile liderilor partidului.

”Muriti in chinuri, oameni fara chip si cu speranta ca veti castiga vreodata alegerile. Dupa cum ati vazut, romanii voteaza oameni nu fantome ca voi!”, este mesajul publicat pe pagina oficiala a PSD Giurgiu, drept raspuns la mai multe opinii ale unor internauti.


Via g4media.ro

PSD Giurgiu este condus de Marius Mina, presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu. Mina este finul de casatorie si omul de incredere al senatorului PSD Niculae Badalau, adevaratul lider al filialei.

Atitudinile foarte agresive ale PSD nu sunt o noutate, tonul fiind dat recent de presedintele partidului, Liviu Dragnea. El i-a catalogat pe protestatarii #Rezist drept „sobolani”.

„Erau patru sobolani, aseara, care puneau intrebari. Stiti cum fac ei, pun telefonul, inregistreaza, pun pe Facebook. Cu mine mai erau 30-40 de oameni, puteau fi nervosi, nu au patit nimic. Ganditi-va ce se putea intampla”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: