Nebunia anti-justitie. Statul paralel anunta ca a fost „executat” tot de statul paralel: „Am deranjat”

politica

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, acuzat de Liviu Dragnea ca este unul dintre reprezentantii statului paralel da si el vina pe statul paralel pentru problemele cu justitia. El a declarat sambata, la Galati, ca a fost „executat” pentru ca a deranjat si abuzurile nu au ce sa caute in acest sistem.

„Am fost executat! Am devenit o tinta si am fost obligati sa plecam de la guvernare pentru ca se pare ca onoarea nu e un lucru apreciat. Am deranjat si am fost executat. Trebuie sa stiti ca eu, in toate functiile detinute, am sprijinit Justitia. Un stat nu poate sa fie puternic fara Justitie. In schimb, abuzurile nu au ce sa caute in Justitie. Romania are nevoie de un stat puternic si o Justitie puternica, fara abuzuri”, a spus Oprea.

Presedintele UNPR a participat sambata la Reuniunea organizatiilor din regiunea VII Centru, desfasurata la Galati, alaturi de reprezentatii partidului din judetele: Brasov, Sibiu, Alba, Mures, Galati, Harghita si Covasna. „Ii asteptam in UNPR pe tosi romanii patrioti pentru a schimba lucrurile in bine. Toata lumea e satula de promisiuni de campanie. Spre deosebire de altii, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi ii invitam pe toti cei care sunt patrioti si iubesc Romania, sa se inscrie in partidul nostru”, a declarat Gabriel Oprea, citat de Mediafax.

Presedintele UNPR a declarat ca partidul isi propune sa se prezinte onorabil la alegerile din mai, dar si sa atinga tintele stabilite pentru alegerile de anul viitor: ”Suntem un partid de centru-stanga, dar pentru noi conteaza mai putin stanga sau dreapta, pentru noi conteaza romanii. (…) Obiectivul nostru strategic este ca la alegerile locale si la cele parlamentare sa obtinem peste 10% si sa revenim in Parlament.”, a mai afirmat Oprea.

Mai mult despre:

Comentarii: