„Nenorocitul asta de ministru al Justitiei, ei actioneaza ca o banda de hoti”. Un apreciat regizor de film spune pe sleau ce crede despre liderii PSD si ALDE

news

Regizorul Stere Gulea a declarat, intr-un interviu pentru Digi24, ca modul in care puterea PSD-ALDE incearca sa schimbe legile justitiei i-a dat sentimentul ca e o banda de hoti care actioneaza cand adoarme stapanul.

„Tu stai ca o banda de hoti si astepti momentul in care sa dai lovitura. Asta e sentimentul pe care l-a creat nenorocitul asta de ministrul al Justitiei cu propunerile pe care le-a facut. Ai sentimentul ca e o banda de hoti care sta la panda sa vada daca au adormit stapanii si sa dea lovitura. Asta e sentimentul pe care il ai, ca esti urmarit sa nu adormi, sa nu ai impresia ca lucrurile s-au linistit”, a spus Stere Gulea.

„L-am vazut pe omul asta care se spune ca e o somitate. Nu il inteleg. Daca tu esti o somitate, chiar asa sa vii sa-i crezi pe oameni niste prosti, ca astea nu sunt dom’le adevarate, nu ati inteles. Pai, oamenii sunt prosti? De asta se revolta, ca dovada ca mi-am iesit din… Cum sa nu te revolti? Pai tu vii sa intorci justitia la anii 2000 pentru ca ti-o cere Guvernul si vrei sa ramai ministru cu orice pret. Daca esti un om care stii drept, ai fost rector, ce ai fost, trebuie sa ai putina demnitate profesionala, nu se poate asa”, a mai spus regizorul.

El este convins ca oamenii care au iesit in strada au oprit OUG 13, in luna februarie.

„Daca nu ieseau atunci treaba era facuta. Da, dom’le, i-au votat 3 milioane de oameni, dar mai exista restul de romani care nu i-au votat. Sigur ca e si vina romanilor care n-au votat. Decat sa stai in frigul din februarie mai bine te duceai la vot. E si vina noastra. Eu ma duc la vot din 90 incoace. E obligatia ta de om responsabil fata de copiii tai, fata de tine. Dar 3 milioane de oameni nu inseamna toata tara”, a mai spus Stere Gulea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: