Nepotismul PSD. Nevasta de secretar de stat, numita AMBASADOR. Fiul, angajat la Bruxelles

news

In urma cu trei zile au fost anuntate noi numiri de ambasadori. Printre acestea se afla si nevasta unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Externe. Fiul celor doi lucreaza si el in extern, fiind consilier la Bruxelles.

Carmen Liliana Podgorean a fost numita ambasador extraordinar si plenipotentiar in Republica Argentina si Republica Paraguay. Ea este sotia lui Radu Podgorean, secretar de stat PSD in Ministerul Afacerilor Externe.

Carmen Podgorean a facut cariera in MAE pe masura ce sotul ei ocupa functii importante in stat. Intre 2000-2004, Radu Podgorean a fost presedinte al Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, ulterior devenind europarlamentar. In 2013, el a fost numit secretar de stat in MAE, iar sotia sa a fost avansata ca director general in MAE, anterior lucrand in cadrul ambasadei Romaniei de la Londra.

Citeste si: Nepotismul PSD arunca Romania intr-un SCANDAL DIPLOMATIC cu Franta. Cum lideri ai PSD ne fac tara de ras

Insa Radu Podgorean nu s-a multumit sa-si sustina numai sotia. Si fiul sau, Miron Podgorean, a primit o slujba buna in afara granitelor tarii. El a fost angajat de colegul tatalui sau de partid, europarlamentarul PSD Catalin Ivan, in functia de consilier la Parlamentul European.

miron podgorean

Clanul Podgoream o duce altfel bine cu banii. Potrivit declaratiilor de avere ale celor doi, ei au un apartament si o casa in Bucuresti, precum si actiuni la doua firme, SC Bijuteria SA si SC Suburek & Bretzel SRL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: