Nesimtire PSD-ista. Tocmai seful PSD comenteaza nerespectarea avizelor CSM: „Eu astept ‘Romania normala’ in continuare”

politica

Presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Zalau, referitor la decretele de numire a sefilor de parchete, semnate de Klaus Iohannis, ca asteapta in continuare „Romania normala”, facand aluzie la sloganul presedintelui din campania electorala.

„Este atributul domniei sale. Eu astept ‘Romania normala’ in continuare, cred in ea. Si eu am copil care traieste in Romania, vreau sa traiasca in continuare in Romania si astept aceasta ‘Romanie normala’. Daca Romania normala nu tine cont de avizele CSM decat atunci cand ne convin sau de deciziile Curtii doar atunci cand ne convin, atunci asta este Romania normala de astazi”, a precizat, intr-o conferinta de presa, liderul PSD, citat de Agerpres.

Intrebat de jurnalisti daca are in vedere suspendarea sau alte eventuale masuri impotriva presedintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a subliniat faptul ca atat timp cat el conduce Partidul Social Democrat, astfel de masuri sunt excluse.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Gabrielei Scutea, a anuntat Administratia Prezidentiala. De asemenea, seful statului a semnat decretele pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a lui Crin-Nicu Bologa si pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a Elenei-Giorgiana Hosu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: