politica

Nesimtirea lui Ciordache nu are limite. Mesaj despre cazul Caracal: „Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria”

Deputatul PSD Florin Iordache, originar din Caracal, principalul artizan al masacrarii legislatiei penale, a declarat la Antena 3 ca „au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria”.

Comentand crimele din Caracal, Iordache a sustinut ca legile au vuilnerabilitati si a atacat STS, noua obsesie a PSD dupa pierderea alegerilor europarlamentare.

„Sunt doua aspecte. Legea dadea posibilitatea Politiei sa intervina in astfel de cazuri. De la ora 11, cand inteleg ca fetita a sunat, au trecut in jur de 20 de ore pana cand Politia si organele de ancheta au intrat in curtea presupusului criminal.

Mai exista o lege initiata de Ministerul de Interne care precizeaza foarte clar ca cel care primeste apelul la 112 sa aiba posibilitatea sa faca localizarea. Aici discutam de minute, secunde, nu de ore. Pana la urma, ne intereseaza ca cel care e intr-o nevoie acuta sa primeasca ajutor. Inteleg ca Politia are deja aparatura pentru astfel de cazuri sa intervina”, a declarat Iordache la Antena 3.

„Eu nu caut vinovati, dar vreau sa nu se mai repete. Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria”, a mai spus deputatul PSD.

Anterior, el atacase STS intr-o declaratie pentru Mediafax.

„Avand in vedere ca incepe vacanta parlamentara, este dificil sa infiintam o comisie de ancheta. Guvernul ar trebuie sa ia niste masuri in aceasta privinta, pana vom putea face o ancheta. De asemenea STS ar trebui sa iasa cu niste explicatii pertinente”, a declarat Florin Iordache, vineri,

El a subliniat faptul ca este posibil sa existe o problema la STS, avand in vedere ca nu este prima oara cand Serviciul furnizeaza informatii gresite.

„Prima oara poate fi o greseala, dar cand se intampla si a doua oara, inseamna ca exista o problema”, a completat deputatul PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Blue Origin, a lui Jaff Bezos, a lansat sase turisti in spatiu. 10 minute de zbor, dupa doi ani de pauza

Sase turisti "spatiali" au ajuns, pentru scurt timp, in spatiu la bordul rachetei New Shepard,…

28 de minute ago

Primar PSD din Gorj, dupa ce a lovit o femeie cu masina si a fugit: „Eu sunt bine”. Primarul este fan al Moscovei

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Paiusi, este cercetat de politisti dupa ce, duminica, a acrosat…

44 de minute ago

Elicopterul care il transporta pe presedintele iranian Raisi, in Azerbaidjan, implicat intr-un incident. Acesta ar fi efectuat o aterizare fortata

Elicopterul care il transporta pe presedintele iranian Ebrahim Raisi, in timpul vizitei acestuia in Azerbaidjan…

3 ore ago

Omul de incredere al lui Alexei Navalnii spune ca „nu va renunta niciodata” la lupta impotriva lui Putin

Leonid Volkov, cel care a fost atacat cu brutalitate in luna martie, spune ca impartaseste…

3 ore ago

Israelul a lovit o tabara de refugiati din centrul Fasiei Gaza. Cel putin 31 de morti

Lovituri aeriene israeliene au provocat, duminica dimineata, moartea a cel putin 31 de persoane in…

4 ore ago