news

„Ni s-a spus de la politie ca degeaba facem plangere. Asasinii lui dorm linistiti noaptea”. Sora tanarului inecat la Iasi, mesaj de revolta

Delia Luntrariu, sora studentului care s-a inecat, saptamana trecuta, in strandul din Iasi, a dat publicitatii un mesaj de revolta, in care acuza televiziunile de dezinformare si autoritatile locale de tentativa de musamalizare a cazului.

Delia Luntrariu afirma ca salvamarii, „niste burtosi, fosti recidivisti”, erau la terasa in timp ce fratele ei se ineca. La Politie, i s-a spus apoi ca „degeaba” face plangere.

„Cu totii stim despre tragedia care a avut loc miercuri, dar putini stim ceea ce s-a intamplat, s-au facut multe stiri inventate si prostesti doar pentru a avea o poveste. Va rog din suflet sa nu credeti ceea ce se barfeste si ceea ce a fost mediatizat, oamenii astia sunt obsedati de scandal, nu au facut, unii dintre ei, decat sa ii pateze amintirea fratelui meu mai mare, efectiv acele stiri ne-au bagat cutitul adanc in rana din sufletul familiei mele.

In primul rand fratele meu avea 22 de ani, nimeni nu a scris corect varsta pe nicaieri, apoi el nu stia sa inoate, cel mai adanc loc in care s-a scaldat pana acum a fost in cada, apoi el nu bause bauturi alcoolice, doar daca poate cineva sa vina si sa contrazica autopsia.

Fratele meu a murit inecat, era perfect sanatos, era genial, pur si iubitor. In locul in care s-a inecat David, nu erau salvamari, desi in acea zi era inaugurarea, salvamarii erau la terasa, niste burtosi, fosti recidivisti, care lucreaza in folosul comunitatii pentru primarie.

Din aceasta cauza ni s-a spus de la politie ca degeaba facem plangere, deoarece, citez ‘dosarul cu moartea fiului dumneavoastra va ajunge pe un raft de praf langa un dosar in care cineva i-a calcat pisica vecinului’, motivul? Strandul apartine de primarie, nu se va face dreptate pentru ceea ce s-a intamplat, a doua zi cand a venit tatal meu sa aprinda o lumanare la strand el era perfect functional, sa va fie rusine la toti cei care vorbiti numai aberatii si nu faceti ceva sa se schimbe situatia asta, nimeni si nimic nu imi va aduce fratele inapoi, dar nu pot sa stau linistita cand stiu ca asasinii lui dorm linistiti noaptea si rad impreuna cu familiile lor”, a scris Luntrariu pe Facebook.

Un tanar din Iasi s-a inecat miercuri, 12 iunie, la Strandul Municipal din Iasi. Echipajul SMURD a intervenit dupa ce incidentul a fost semnalat la 112, insa tanarul nu a mai putut fi salvat. Acesta era student in anul al IV-lea la Facultatea de Constructii Masini si Management Industrial a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi, fiind unul dintre cei mai buni din promotia sa, scrie Adevarul.

Reprezentantii universitatii unde invata baiatul spun ca acesta era un student de nota 10, numarandu-se printre cei mai buni din an.

Intrebati de ce la momentul tragediei in strandul apartinand Primariei Iasi nu se afla un salvamar care sa intervina in ajutorul tanarului, reprezentantii institutiei au raspuns doar ca in acest moment se face o ancheta. „Este o ancheta in desfasurare. Vom putea oferi mai multe informatii dupa finalizarea ei”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

16 minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

18 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

18 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

18 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

9 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

18 ore ago