Nicolae Ciuca si Bogdan Aurescu, sustinuti de PNL pentru Parlament „in masura in care vor dori sa candideze”. Anuntul lui Orban

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca ministrii tehnocrati din guvern, Nicolae Ciuca si Bogdan Aurescu, ar putea primi locuri eligibile pe listele de candidati ai PNL daca isi vor manifesta intentiile in acest sens.

„In masura in care vor dori sa candideze vor fi sustinuti”, a declarat Orban, dupa sedinta conducerii PNL.

El a mentionat ca si fostii lideri ai Pro Romania, Sorin Campeanu si Daniel Constantin, vor primi locuri eligibile pe liste pentru ca au votat in favoarea motiunii de cenzura care a dus la alungarea Guvernului Dancila.

„Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin cu siguranta vor fi pe liste. Sa ne aducem aminte ca Sorin Cimpeanu, Daniel Constantin si Mircea Banias au venit intr-un moment decisiv in care, fara nicio explicatie liderul Pro Romania a decis sa nu sprijine Guvernul, si voturile lor au fost decisive intr-un moment extrem de important. Ei au avut o contributie extrem de importanta la investirea Guvernului pe care il conduc”, a spus Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: