Categories: politica

Nicolae Grindeanu, consilier judetean PSD, reactioneaza dupa ce Dragnea i-a executat fiul cu cinism. Mesaj fara echivoc

Consilierul judetean PSD Nicolae Grindeanu, tatal lui Sorin Grindeanu, anunta ca este „mandru” de actiunile fiului sau.  

„Doar atat vreau sa spun: sunt mandru de el si sunt alaturi de el!”, a declarat Nicolae Grindeanu, membru PSD si membru in Consiliul Judetean Caras-Severin pentru publicatia argument-cs.ro.

Nicolae Grindeanu a fost presedinte al PSD Caransebes si inspector scolar general al Caras-Severinului, acum fiind pensionar.

Premierul Sorin Grindeanu a calificat drept „dezinformare si minciuna” afirmatiile lui Liviu Dragnea prin care acesta l-a asociat cu serviciile secrete si potrivit carora este dirijat de cineva din spate, cerandu-i presedintelui PSD sa se gandeasca bine cand spune astfel de lucruri, pentru ca nu el a fost „la partide de tenis si la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete”.

„Voi raspunde la doua dezinformari pe care, iarasi, le-am vazut astazi, spuse de domnul Liviu Dragnea, ca vad ca incearca cu disperare sa ma asocieze cu servicii secrete, cu presedintele Romaniei, ca e cineva in spate care dirijeaza. Suntem intr-o conspiratie din asta, asa, probabil, existenta doar in mintea presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete, asa ca sa se gandeasca domnul Liviu Dragnea mai bine cand spune aceste lucruri. Pentru ca, daca va continua, voi avea reactii si mai puternice pe acest subiect. Dincolo de faptul ca toata aceasta idee este in mod evident o minciuna, o minciuna”, a declarat Sorin Grindeanu, joi, la Palatul Victoria.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

10 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

11 ore ago