Nicolicea, alarma inainte de Craciun: „Cu ajutorul lui Iohannis se incearca sa ni se fure din nou tara”

politica

Liderul de grup al deputatilor PSD, Eugen Nicolicea, il acuza pe presedintele Iohannis ca „incearca sa ne fure din nou tara”.

Intr-o emisiune la Antena 3, Nicolicea sustine ca presedintele pune ceva la cale prin decizia de a amanna desemnarea premierului.

„Cu ajutorul lui Klaus Iohannis se incearca sa ni se fure din nou tara, cum ni s-a mai furat odata si s-a dat ¬†la tehnocrati, printr-o manipulare in strada. Klaus Iohannis se opune vointei populare”, a declarat Nicolicea.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca ii pare rau ca seful statului, Klaus Iohannis, nu a facut anuntul de desemnare a premierului propus de PSD-ALDE, el mentionand ca s-au facut pregatiri pentru ca Parlamentul nou ales sa audieze ministrii si sa voteze guvernul in 48 de ore.

„Am oarecare emotii pentru ca nu s-a precizat in ce zi dupa Craciun. Dupa Craciun este o perioada foarte lunga. In Parlament, in maxim doua zile putem avea si ministri audiati si guvernul votat. Eu am ascultat cu atentie ce a spus presedintele. A mentionat foarte clar constituirea unuei majoritati largi. N-ar avea sens sa faca alta propunere pe care s-o voteze o minoritate. Vrea mai multe discutii. Pe noi ne intereseaza sa avem guvern instalat pana la 31 decembrie”, a completat presedintele PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: