Nicusor Constantinescu, adus la DNA: „Am fost torturat de procurori. Vor sa fac denunt impotriva domnului Dragnea, cel care deranjeaza poporul roman”

news

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in prezent incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, a fost adus cu duba, luni dimineata, la sediul DNA Constanta. „Este santaj pentru a face denunt impotriva domnului Dragnea”, a spus acesta, afirmand ca a fost chemat in dosarul Tel Drum, anunta Mediafax.

Nicusor Constantinescu i-a acuzat pe anchetatori de abuz si a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care sustine ca este „suspect si inculpat” in alte doua dosare instrumentate de DNA.

„Sunt chemat de acelasi procuror la DNA Constanta in calitate de suspect si inculpat in alte doua dosare penale! Astept presa care este interesata de aceste noi abuzuri!”, este mesajul postat de Nicusor Constantinescu.

La intrarea in sediul DNA, Nicusor Constantinescu i-a acuzat pe procurori ca nu il lasa sa vorbeasca si a lansat un atac la adresa procurorului Bodean Andrei, cel care i-a instrumentat mai multe dosare, spunand ca acesta se face vinovat de „represiune nedreapta si tortura”.

„In loc sa fie cercetat domnul Bodean Andrei (procurorul DNA care i-a instrumentat cele mai multe dintre dosare – n.r.) pentru represiune nedreapta si tortura, tot ce mi-a facut mie in dosarele, zeci, pe care le-a instrumentat, sunt cercetat eu. Pentru ca a aflat ca este cercetat, alaturi de doamna Kovesi, la plangerile mele la Sectia pentru Investigarea Magistratilor. Nu vedeti ca nu ma lasa astia sa vorbesc?”, a strigat Nicusor Constantinescu la intrarea in sediul DNA.

Ulterior, la iesirea din sediul DNA, Nicusor Constantinescu a declarat ca dosarul „Tel Drum” este motivul pentru care a fost chemat de procurori, pe care ii acuza ca il preseaza sa faca un denunt impotriva lui Liviu Dragnea.

„Este dosarul in care este vizata firma Tel Drum a domnului Dragnea. Este santaj pentru a face denunt impotriva domnului Dragnea, cel care deranjeaza poporul roman”, a spus el, inainte de a fi urcat inapoi in duba pentru a fi transportat la Penitenciar.

Mai mult despre: ,


Comentarii: