politica

Nicusor Dan anunta ca Ciolacu s-a dat singur de gol: „PSD e aparatorul mafiei imobiliare, al celor care vor sa faca bani pe plamanii oamenilor si pe sanatatea orasului, incalcand legea”

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca ”adevarata miza” a Partidului Social Democrat la Primaria Capitalei ar fi planurile urbanistice zonale „pentru speculatori imobiliari”, inclusiv desfiintarea regimului de protectie a zonei istorice.

Declaratiile vin dupa ce, luni seara, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Gabriela Firea este candidatul social-democrat la Primaria Capitalei si ca dezvoltatorii imobiliari si-ar dori sa scape de actualul edil.

„Seful PSD, Marcel Ciolacu, a dezvaluit aseara, intr-un interviu tv, adevarata miza a partidului sau la Primaria Capitalei: PUZ-uri pentru speculatori imobiliari, inclusiv desfiintarea regimului de protectie a zonei istorice si mentinerea PUZ-urilor si autorizatiilor ilegale emise de administratia trecuta. Ca sa fie clar pentru bucuresteni: PSD e aparatorul mafiei imobiliare, al celor care vor sa faca bani pe plamanii oamenilor si pe sanatatea orasului, incalcand legea, sufocand Capitala si distrugandu-i patrimoniul. Mafia de care liderul PSD pretinde ca n-a auzit face de doi ani incercari disperate sa construiasca blocuri intre case si sa distruga spatiile verzi”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

El a mentionat ca, in timpul mandatului sau, nu vor fi distruse cladiri de patrimoniu sau suprafete de spatiu verde.

„Probabil ca pixul Gabrielei Firea – cu care a semnat zeci de PUZ-uri si de autorizatii de construire ilegale – ar fi acum de mare folos PSD-ului la Primaria Capitalei, pentru a mai distruge niste hectare de spatiu verde si a mai pune la pamant niste cladiri de patrimoniu. Asa ceva nu trebuie sa se mai intample in Bucuresti si, cat timp voi fi eu primar, nici nu se va intampla”, a mai scris el.

Marcel Ciolacu a declarat luni ca Gabriela Firea este candidatul social-democrat la Primaria Capitalei.

„Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei. Vreti sa iesim dupa emisiune prin Bucuresti sa vedem ce a facut Nicusor Dan din Bucuresti? E vreun dezvoltator in Bucuresti care nu isi face cruce sa scape odata de el? E cineva care sa il laude pe Nicusor Dan? A facut ceva Nicusor in Bucuresti? Nu ai apa calda, nu ai apa rece, nu stiu cu ce mafie se bate”, a spus Ciolacu la Romania TV, citat de Agerpres.

El a adaugat ca „administratia nu e la indemana oricui”.

„Domnul Nicusor Dan poate sa fie un om inteligent si am inteles ca e un om foarte inteligent. Administratia nu e la indemana oricui, nu e o meserie usoara, trebuie sa te pricepi. Eu inteleg cu oamenii noi din politica, am vazut ce a facut si ala de la Brasov cu Curtea de Conturi, l-am vazut si pe ala de la Timisoara. Imi pare rau, in acest moment nu au facut fata acesti oameni la simple functii in administratie”, a apreciat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

10 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

10 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

6 ore ago

Un roman a reusit sa-si faca praf Ferrari-ul intr-un accident intre Turda si Cluj-Napoca

Doi barbati au ajuns la spital si un Ferrari a fost facut praf in urma…

10 ore ago

Zelenski l-a demis pe seful serviciului de protectie si paza dupa ce doi agenti ai acestuia au fost acuzati de complot in vederea asasinarii presedintelui

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis joi pe seful serviciului de protectie, la doua zile…

10 ore ago

Slovenia va recunoaste statul palestinian pana la jumatatea lunii iunie

Guvernul sloven a initiat joi procedura de recunoastere a unui stat palestinian ca forma de…

10 ore ago