politica

Nicusor Dan o va zdrobi rau pe Firea. Anunta ce spun sondajele de din Bucuresti

Nicusor Dan a anuntat vineri ca un candidat comun al Opozitiei din Bucuresti va lua 60% din voturi la alegerile pentru Primaria Capitalei.

„Daca exista mobilizare, opozitia poate sa castige 6 sau 7 din primarii. Singura incertitudine este la sectorul 3, unde Robert Negoita se apropie de 50 la suta. In 2016, pe o prezenta redusa a castigat Gabriela Firea. Eu cred ca sunt sanse.

Eu ca independent am un public de 10-15% care ma voteaza, sustinut de USR sunt undeva la 25% – vorbim grosier – sustinut doar de PNL sunt undeva la 35%. Un candidat al opozitiei este la 60%. Astea sunt grosier cifrele, pe care le-a dat sondajul facut la inceputul unii ianuarie”, a declarat Nicusor Dan intr-un interviu pentru Digi24.

„PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan la functia de primar general al Capitalei”, a anuntat vineri Ludovic Orban.

„Este o decizie de responsabilitate pe care a luat-o in interesul public, in conditiile in care partidul avea multi candidati care puteau sa fie buni primari. Avem o administratie Gabriela Firea, dezastruoasa pentru Bucuresti. O sa avem multe discutii tehnice in perioada urmatoare.

PNL are cei mai buni primari din Romania, experienta lor este foarte utila pentru ce vrem sa facem in Bucuresti. Sunt convins ca in luna iunie vom schimba aceasta administratie din Bucuresti”, a declarat Nicusor Dan.

„Sa intri in politica este un compromis personal, intrebati-o pe sotie. Acum 14 ani am apucat pe acest drum”, a mai spus Nicusor Dan.

Ludovic Orban a mentionat ca PNL poate castiga si toate primariile de sector.

„PNL este peste 30% in Bucuresti, avem capacitatea de a castiga cu candidatii masurati pe PNL in patru sectoare. Cea mai dificila situatie este la Sectorul 3 (condus de Negoita – n.red.). Suntem deschisi la negocieri”, a declarat Orban.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

10 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago