politica

Nicusor Dan pune punctul pe i: „Firea este iresponsabila, gireaza actiunile distructive ale sindicalistului PSD de la STB, Vasile Petrariu”

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca, in cursul zilei de duminica, multi angajati STB si-au reluat activitatea, dar ar fi fost si mai multi „daca nu ar fi fost intimidati de sindicat”. „Condamn inconstienta si tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, care a indemnat de dimineata la oprirea metroului bucurestean, precum si iresponsabilitatea sefei lui de partid, Gabriela Firea, care il gireaza in continuare si-l incurajeaza in actiunile lui distructive”, a subliniat Nicusor Dan.

„Multi angajati STB si-au reluat azi activitatea. Am avut pe traseu 65% dintre tramvaie si troleibuze si un numar mic de autobuze. Salut decizia celor care au inteles ca rezolvarea problemelor se face prin dialog, respectand legea. Sunt mult mai multi soferi si vatmani care ar fi iesit azi la lucru daca n-ar fi fost intimidati de sindicat. Inteleg ca e greu, dupa ani de zile in care nimeni nu te-a aparat in fata sindicatului, care decidea tot, sa crezi ca i te poti opune. O spun cu toata responsabilitatea: vremea abuzurilor sindicatului a disparut”, a scris Nicusor Dan, duminica seara, pe pagina sa de Facebook.

El a dat asigurari ca Politia preia toate sesizarile pe care le primeste la numarul de telefon 0800.800.868, le investigheaza si le adauga dosarului penal deja deschis.

„Soferii sau vatmanii care nu sunt lasati sa lucreze trebuie doar sa sune la acest numar, iar reactia va fi imediata. Statul functioneaza si nu se lasa intimidat de greve ilegale, orchestrate in laboratoare politico-mafiote. Condamn inconstienta si tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, care a indemnat de dimineata la oprirea metroului bucurestean, precum si iresponsabilitatea sefei lui de partid, Gabriela Firea, care il gireaza in continuare si-l incurajeaza in actiunile lui distructive. Am discutat zilele astea cu multi angajati STB, am aflat problemele si ma voi implica in rezolvarea lor. Asta cere timp, continuarea dialogului si responsabilitate din partea noastra, a tuturor”, a mai scris edilul Capitalei.

La STB, duminica a fost a patra zi de greva.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: nicusor dan

Recent Posts

Colectia de monede a unui magnatului danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

6 minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

7 minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

13 minute ago

Volodimir Zelenski da asigurari linistitoare: „Rusii au atins doar prima dintre cele trei linii defensive de la Harkov”

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a subliniat ca rusii nu au atins "linia concreta de aparare"…

22 de minute ago

Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului…

28 de minute ago

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

37 de minute ago