Categories: news

„Nimic nu s-a schimbat. Trebuie sa iesim in strada, altfel ne-ncaleca astia iarasi” – Mircea Cartarescu, apel la tenacitate si perseverenta

Scriitorul Mircea Cartarescu considera ca protestele trebuie sa continue la o intensitate la fel de mare precum s-a intamplat la inceputul lunii februarie. „Si azi, si maine trebuie iesit in Piata Victoriei, care-i a noastra si nu trebuie parasita. Altfel ne-ncaleca astia iarasi”, spune Cartarescu.

„Va trebui sa iesim in strada mai departe. E rusine ca am putut iesi masiv pe frigul din februarie, iar acum lenevim pe langa televizoare, desi nimic nu s-a schimbat. Nu in entuziasme de moment se masoara eficienta noastra civica, ci in tenacitate si perseverenta. De-asta spune sloganul nostru #rezistam. Si azi, si maine trebuie iesit in Piata Victoriei, care-i a noastra si nu trebuie parasita. Altfel ne-ncaleca astia iarasi”, a scris Cartarescu pe Facebook.

Pagina de Facebook „Coruptia Ucide” anunta un protest ce va avea loc duminica, in fata Palatului Parlamentului. Evenimentul, intitulat „Stop Joc. In Democratie, Coruptii Stau La Puscarie” este programat a avea loc intre orele 18.00 si 21.00.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Recent Posts

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

23 de minute ago

Un barbat a fost arestat langa o statie de metrou din Londra dupa ce a ranit cu o sabie mai multi civili si politisti – VIDEO

Un incident critic a fost declarat in apropierea statiei de metrou Hainault din nord-estul Londrei,…

2 ore ago