politica

Noaptea mintii. Reactia penibila a lui Grebla dupa ce a fost achitat: „Sper sa fiu un om echilibrat”

Toni Grebla a declarat, la scurt timp dupa ce a fost achitat definitiv de instanta suprema, ca va analiza si va lua o decizie. Secretarul general al Guvernului a spus ca dosarul i-a fost deschis pentru ca trebuia si CCR sa fie atentionata de persoane care „s-au crezut dumnezei” in institutii.

„Nicio decizie nu trebui luata la cald. Voi analiza cu luciditate, avand in vedere si functia pe care o exercit in prezent. Si sper sa iau cea mai buna decizie – sa nu ma pripesc, sa fiu un om echilibrat. Din pacate, altii nu au procedat la fel cu mine”, a declarat Toni Grebla, la Antena 3, citat de Mediafax.

Intrebat de ce i s-a deschis acest dosar cand era judecator CCR, Grebla a raspuns: „Anumiti oameni care nu mai reprezentau institutiile in care lucrau s-au crezut dumnezei si au vrut sa puna la punct toate celelalte institutii ale statului roman. Ramasese CCR neatentionata in legatura cu faptul c deciziile ar trebui luate in alta parte si conform cu interesle unora. Din acest motiv, au vrut sa dea un exemplu si CCR. Iar au acum ma felicit pentru faptul ca imediat mi-am dat demisia din CCR pentru a apara Curtea si ea sa poata sa-si exrcite responsabilitatile”.

La randul sau, Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD, a spus ca nu avea nicio indoiala in privinta nevinovatiei lui Grebla.

„Sunt prieten cu Toni Grebla de mai bine de 25 de ani. Nu e un secret ca am facut propunerea sa mearga la Guvern si de asemenea sa mearga la Ministerul Justitiei. Se miza pe faptul ca judecatorii nu conteaza, erau insailate in bataie de joc niste acuzatii in care domnul Grebla era acuzat ca a incalcat embargoul impus de Rusia UE. Eu nu am avut nicio indoiala ca este nevinovat. Probabil ca ei nu au mai reusit sa lege ceva din aceste mizerii in care se legau capre, struti, rochii si embargoul”, a spus Nicolae la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: toni grebla

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

11 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

11 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

11 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

O oră ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

11 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

11 ore ago