news

Noi dezvaluiri din ancheta. Cumpanasu: „Alexandra a reusit sa se dezlege de sarme si sa isi rupa lanturile”

Alexandru Cumpanasu a dezvaluit noi amanunte din ancheta privind crimele de la Caracal, intr-un live pe Facebook prin care si-a anuntat intentia de a candida la Presedintia Romaniei. 

Cumpanasu a declarat ca Alexandra a reusit sa scape de sarmele cu care era legata si chiar sa isi rupa lanturile. Insa i-a fost frica sa iasa din casa lui Dinca din cauza cainilor acestuia.

„Va spun un lucru pe care nu ar fi trebuit sa vi-l spun, tine de ancheta. Dar nu incurca cu nimic. Acest copil, inainte sa apara aceasta bruta, a apucat sa se dezlege. A reusit sa se dezlege de sarmele cu care era legata la picioare, a reusit sa isi rupa lantul. Era legata si cu un lant, pentru ca asa sunt tinuti oamenii, in lanturi in tara asta. Si-a rupt acele lanturi, si le-a desfacut, si a reusit sa fie singura in casa aia, a incercat sa iasa. Din pacate, nu a reusit sa faca acest lucru pentriu ca afara erau doi caini lup, nu a avut curajul sa faca acest pas”, a sustinut Cumpanasu intr-un live pe Facebook.

Anterior el si-a anuntat candidatura la Presedintia Romaniei, sustinand ca beneficiaza si de sprijinul familiei Alexandrei.

„I-am intrebat pe parintii Alexandrei ce trebuie sa fac. O sa vedeti raspunsul pe care l-au dat acesti oameni. Mi-au spus cu simplitatea pe care ati vazut ca o au: ‘Sandule, noi credem in tine. Nu consideram ca are vreo legatura cu Alexandra, o tara intreaga are nevoie sa radem aceste clanuri’. Nu as fi facut pasul asta fara acordul lor, sunt oameni cu convingeri puternice, au nevoie sa isi creasca copilul care le-a ramas intr-un climat de siguranta. Am sprijinul lor”, a adaugat Cumpanasu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Idei de afaceri: un tanar din Bucuresti, retinut de politisti dupa ce a vandut cu 6.000 de lei doua autorizatii false de securitate la incendiu

Un tanar care pretindea ca este angajat ISU si vindea autorizatii false de securitate la…

7 minute ago

Premierul indian Narendra Modi, criticat ca retorica sa antimusulmana ar putea provoca un razboi civil pustiitor intre hindusi si islamisti

Premierul indian Narendra Modi a fost criticat recent pentru ca a invocat o retorica antimusulmana…

22 de minute ago

66 de migranti clandestini, salvati de marina franceza in Canalul Manecii

In total, 66 de migranti, printre care femei si copii, care incercau sa traverseze Canalul…

36 de minute ago

Un baiat de 16 ani a fost arestat in Polonia dupa ce a incercat sa dea foc unei sinagogi istorice cu un cocktail Molotov

Politia poloneza a anuntat miercuri seara ca a arestat un adolescent implicat in tentativa de…

51 de minute ago

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

16 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

16 ore ago