Noi imagini cu palatul faraonic al baronului Marian Oprisan. Gardul imens care nu se mai termina – Video

politica

Jurnalistul Sebastian Oancea a postat pe Facebook noi imagini cu palatul impresionant al baronului de Vrancea, Marian Oprisan. Domeniul lui Oprisan se intinde pe sapte hectare.

„Domeniul ‘Mama mea sunt eu'”, a notat ironic jurnalistul.

Palatul liderului PSD se afla pe un domeniu de circa sapte hectare situat in zona comunei Bolotesti, intr-o locatie pitoreasca, pe malul drept al raului Putna. Vila apartine in acte mamei lui Marian Oprisan, Lucia Gherarde, dupa ce aceasta a muncit 30 de ani la Fabrica de Confectii din Focsani pe pozitia de ofiter de serviciu al acestei societati.

Casa este formata din mai multe corpuri, intinsa pe cateva mii de metri patrati, care arata ca o adevarata fortareata, fiind inconjurata de ziduri inalte de peste trei metri. Este pazita non-stop.Pentru constructia acesteia s-a defrisat o suprafata importanta de padure. Potrivit imaginilor din satelit, are cel putin sapte corpuri de cladire, in curte putand fi vazuta si o piscina.
oprisan2 oprisan3 oprisan4

„Casa are doar cinci camere si este casa familiei noastre. Este pe numele mamei mele, pentru ca intre mine si fratele meu, Doamne fereste, sa nu existe probleme de succesiune”, declara in urma cu cativa ani Marian Oprisan.

Mai mult despre:

Comentarii: