Noile decizii ale CEX al PSD: motiune de cenzura „imediata” daca Guvernul indrazneste sa-si asume raspunderea pe alegerile in doua tururi

politica

Comitetul Executiv al PSD a decis, marti, sa depuna „imediat” o motiune de cenzura daca  Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, anunta surse din partid.

De asemenea, CEX a aprobat propunerea presedintelui interimar, Marcel Ciolacu, de a fi convocata o sesiune parlamentara extraordinara, cel mai probabil in ultima saptamana a lunii ianuarie, in care sa se discute eliminarea pensiilor speciale.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, pe ordinea de zi urmand sa se afle eliminarea pensiilor speciale.

„Deoarece a iesit informatia in spatiul public ca nu pot fi dublate alocatiile pentru copii din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale, am sa solicit colegilor mei o sesiune extraordinara, iar pe ordinea de zi sa fie eliminarea pensiilor speciale”, a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Potrivit unor surse PSD, sesiunea parlamentara extraordinara ar putea fi convocata in ultima saptamana a lunii ianuarie.

Mai mult despre: ,


Comentarii: