Norica Nicolai, delir la Gadea. Sustine ca medicii nu vor mai salva infectati de frica DNA-ului – Video

politica

Norica Nicolai, presedintele Consiliului National al ALDE, se foloseste de criza coronavirusului pentru a ataca din nou DNA. Ea a sustinut, miercuri seara, la Antena 3,  ca este posibil ca medicii sa renunte sa mai salveze pacienti de frica DNA.

„Domnul Gadea, vreau sa spun un lucru pe care nu l-am mai auzit in spatiul public. Indiferent cat de profesionisti ar fi doctorii, indiferent cat de repede ar curge aceasta aprovizionare cu materiale, in momentul de fata suntem intr-un foarte mare deficit.

Aceasta comunitate profesionala este prima prioritate la protectie. Daca se transmite o stare de spirit in comunitatea profesionala eu nu exclud ca foarte multi dintre ei sa spuna ‘eu merg acasa’. Mi-amintesc ce s-a intamplat la Colectiv, toata lumea a aplaudat eforturile acestor oameni, in primele momente, dar dupa aia s-a gasit cineva, DNA-ul, sa-i tarasca pe foarte multi dintre ei prin procese.

Putem exclude ca acesti oameni nu vor reactiona, printr-un instinct de conservare, si vor spune ‘pentru ce?’. ‘Pentru ce sa-mi risc sanatatea, pentru ce sa-mi risc viata, pentru ce sa-mi risc libertatea?'”, a spus Nicolai la Antena 3.

Norica Nicolai este in acest moment somera, ea nu a reusitt sa intre in Parlamentul European dupa ce ALDE nu a facut pragul electoral. Nicolai a fost prima pe lista ALDE.

Mai mult despre: ,

Comentarii: