Nou scandal din cauza termoscanarii. Trei persoane au provocat politistii in fata unui magazin Kaufland – Video

news

Politistii au amendat trei persoane care au refuzat termoscanarea la intrarea intr-un magazin, iar ulterior au devenit recalcitrante si au refuzat legitimarea in fata oamenilor legii care s-au deplasat la fata locului.

„La data de 19 mai, prin apel 112 a fost sesizat un scandal in derulare, intr-un centru comercial din sectorul 5. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 24 Politie, care au identificat trei persoane, doi barbati si o femeie, care se manifestau violent, pe motiv ca nu li s-ar fi permis accesul in magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB) transmis joi Agerpres.

Potrivit sursei citate, la momentul in care politistii le-au solicitat sa se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante si au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate si conduse la sediul subunitatii de politie.

Persoanele au fost sanctionate contraventional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal si impiedicarea interventiei politistilor in indeplinirea obligatiilor de serviciu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: