Nou scandal la EVZ: „Redactorul-sef a CENZURAT stiri despre Piedone – Colectiv pentru ca isi angajase unul dintre plozi la Primaria Sector 4”

news

Malin Bot, fost redactor-sef al evz.ro, lanseaza o serie de acuzatii dure la adresa actualului redactor-sef al EVZ, Simona Ionescu, fara a o nominaliza direct. El spune ca aceasta a cenzurat stiri despre vinovatii de tragedia de la Colectiv pentru ca isi angajase unul dintre „plozi” la Politia Locala a Sectorului 4, condus atunci de Cristian Popescu Piedone.

„O mare doamna a presei tabloide, care pozeaza acum in redactor-sef premium, e ravasita, socant de cutremurata si oripilata chiar infiorator de ministrul Voiculescu.

A facut un atac de panica editoriala, intr-un text de opinie, cand a auzit ca Voiculescu vrea sa stopeze nepotismul in sistem.

Coana Chirita a scris un editorial apocaliptic in care infiereaza ca un constincios absolvent de Stefan Gheorghiu, recunoscator partidului care a luat-o de la casa de bilete din gara si a facut-o cineva.

Eu inteleg panica monstruoasa a coanei Aglaia, pentru ca stiu ce inseamna nepotismul pentru ea.

Si-a angajat plozii la SPP si Politia Locala Sector 6-Piedone. Cand Piedone a avut daravela #Colectiv nu mai stia cum sa cenzureze stirile cu primarul.

Si-a luat fata in subordine si chiar a inventat niste site-uri, ca sa aiba aia mica fonctie de conducere.

Si-a facut pana si sotul din sofer redactor-sef adjunct.

Pai e normal ca o astfel de persoana sa fie devastata halucinant de idea ca cineva vrea sa scoata nepotismul de undeva.

Pentru ea e inimaginabil de abominabil asa ceva. E sfarsitul lumii, asa cum ea o cunoaste si o intelege.

Are si presa romana niste babiruse. Si nenorocitii de tehnocrati sorosisti corporatisti vor sa faca infarct toata fauna PCR-ista care are nepotismul in ADN. Niste calai!”, a scris Malin Bot pe Facebook.

Simona Ionescu a publicat, luni, un comentariu tendentios legat de activitatea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, intitulat Apel catre ministrul Sanatatii: Sunteti dator medicilor romani sa le creati conditii ca sa salveze vieti sau sa daruiasca viata!.

Intr-un articol publicat pe 25 noiembrie 2015, intitulat Cum a fost ascuns adevarul despre Colectiv, Simona Ionescu se straduia sa demonstreze nevinovatia lui Piedone, afirmand „ca politicul s-a strecurat ca sa-si ia obolul si sa potoleasca poporul dornic sa afle rapid vinovatii”: „S-a arestat un primar, a cazut un guvern… De la inceput am scris aici ca la nivelul pompierilor e responsabilitatea si nu la primaria lui Piedone, fiindca existau documente si legi care aratau unde trebuia cautata responsabilitatea”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: