Nou secretar de stat USRPLUS. Alina Pop este fosta sotie a deputatului PSD Georgian Pop

politica

Alina Pop a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale printr-o decizie a prim-ministrului Florin Citu publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Pop era pana in acest moment consilier local in Sectorul 4 din partea USRPLUS.

„Am fost numita azi secretara de stat la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. Am aplicat pentru aceasta functie in momentul in care partidul meu a facut, in mod transparent, un apel de candidaturi pentru functii in guvernul de coalitie din care face parte acum.

Experienta mea de cercetare in zonele foste miniere si in comunitati confruntate cu saracie extrema precum si curriculumul meu profesional i-au convins pe colegii din Biroul National al USR sa imi sustina candidatura pentru aceasta functie, care ma onoreaza si ma responsabilizeaza in acelasi timp.

Le multumesc pentru incredere!

Stiu bine ca Romania este a doua cea mai saraca tara din Uniunea Europeana. Stiu bine, iarasi, ca planurile de pensii, programele de asistenta sociala sau formulele pentru calculul salariilor au nascut foarte des controverse si foarte rar consens. Ministerul Muncii e un minister greu.

Merg la minister cu mintea si inima deschise, mizand pe colaborare si incluziune, inclusiv pe colaborarea dintre palierul politic si cel executiv. Doar impreuna putem schimba lucrurile in bine si putem construi, ca sa putem avea tara dezvoltata pe care ne-o dorim.

Regret faptul ca trebuie sa renunt la calitatea de consilier local la Sectorul 4. Raman alaturi de colegii mei si ii voi ajuta cu tot ce pot.

Multumesc tuturor! Si, pentru ca astazi este si Ziua internationala a femeilor, le multumesc in primul rand lor si le promit o Romanie mai atenta la ele”, a anuntat Pop pe Facebook.

Alina Pop eset fosta sotie a lui Georgian Pop, fost deputat PSD si fost sef al Comisiei de control al SRI.

Printr-o alta decizie a premierului, Claudiu-Sorin Rosu-Mares a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Mai mult despre:

Comentarii: