Noua Dancila ramane veche. Politolog: „Ea singura nu ar putea niciodata sa ia niste decizii. Are o comanda care nu a fost numai a lui Dragnea”

analize

Politologul Andrei Taranu spune ca Viorica Dancila a suferit de ”sindromul Dragnea”, insa nici acum nu este o „persoana independenta”, intrucat are „un nivel intelectual relativ scazut, iar persoanele de acest gen au si un anumit nivel de agresivitate pentru ca sunt nesigure”.

”Era atat de complexata, de timorata incat era in soc emotional si soc epistemologic. In lumea occidentala asta se numeste hartuire, exista institutii care se ocupa de asa ceva, ar fi trebuit sa tina agresorul psihic departe de ea. Nu cred ca lumea a inceput brusc sa o simpatizeze pentru ca si-a revenit si a iesit din sindromul Dragnea. Probabil ca se va obisnui cu noua ei figura dar de simpatizat nu o va simpatiza. Si acum cand nu e sigura pe ea imediat devine agresiva, pasiv-agresiva. Deci nu e numai sindromul Dragnea. Ea este o persoana cu un nivel intelectual relativ scazut, iar persoanele de acest gen au si un anumit nivel de agresivitate pentru ca sunt nesigure”, a declarat Andrei Taranu pentru Europa Libera.

Andrei Taranu sustine ca Viorica Dancila nu este de fapt o peroana independenta politic si intelectual, iar in spatele ei exista mereu persoane care o manipuleaza.

”In fata partidului nu cred ca are mari sanse sa se rebranduiasca, pentru ca partidul o cunoaste bine. Exista cateva persoane in spatele ei care o manipuleaza si care o pun in acest moment pe un alt fagas. Ea nu este o persoana independenta din punct de vedere politic, intelectual, ea singura nu ar putea niciodata sa ia niste decizii. Are o comanda care nu a fost numai a lui Dragnea. In PSD nu a cazut nimeni pe spate, ei o stiu de multa vreme, incearca s-o rebranduiasca ca sa o poata pune in geam, stiti bancul cu pensia…”.

Viorica Dancila a recunoscut, luni, in interviuri pentru Mediafax si TVR, ca era timorata in momentele cand a facut anumite greseli de exprimare, premierul precizand ca trebuia sa mearga „pe o anumita linie” cu care nu era confortabila si cu care nu s-a putut identifica.

„Au fost mai multi factori, dar nu vreau sa vorbesc despre acest lucru. Eram timorata”, a declarat Viorica Dancila.

Premierul a sugerat ca i-a fost impusa o anumita linie de exprimare si comunicare, cu care a precizat ca nu s-a putut identifica.

„Trebuia sa merg pe o anumita linie care nu era confortabila pentru mine si cu care nu ma puteam identifica”, a completat Viorica Dancila.

Liderul de la Palatul Victoria a refuzat sa spuna cine i-a impus aceasta directie de comunicare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: