news

Noua „Romania 9” de la TVR. Cristache ataca jurnalisti de la G4 Media si chiar din TVR: „Propagandisti, vor sa anuleze cultura rusa”

Ionut Cristache, realizator la televiziunea publica, a lansat un atac violent, marti, la adresa jurnalistilor de la G4 Media pentru ca acestia au criticat achizitia de catre TVR a noi seriale rusesti. Cristache si-a atacat si un coleg de la TVR, acuzandu-l ca lucreaza „pe neve” la G4 Media.

„Dar ai vazut, Liviu (Liviu Mihaiu), psihoza de ieri? Legat de psihoza din spatiul public romanesc. Ieri pe un site pe care nu-l cataloghez era atacat TVR-ul ca este difuzat un serial rusesc. Hai sa-l ardem pe Dostoievski, sa nu mai ascultam Rachmaninoff”, a spus Cristache in emisiunea sa.

„Am ras si eu”, a reactionat Liviu Mihaiu.

„Hai sa anulam tot ce inseamna cultura rusa pentru ca vin niste propagandisti de la niste site-uri de stiri, la care unii din TVR mai lucreaza si pe neve (pe ascuns) pe acolo”, a continuat Cristache.

„Acelasi tip de site-uri, de propaganda le numesc eu, care cer in fiecare saptamana demisia CCR”, l-a completat Mihaiu.

Jurnalistul TVR care colaboreaza cu G4 Media este Alex Costache, insa acesta nu-si ascunde semnatura pe acest site. Alex Costache este specializat pe justitie si a dezvaluit numeroase situatii scandaloase din justitie. Multi dintre cei despre care Alex Costache a scris au aparut apoi in emisiunile lui Cristache, fiind aparati de acesta.

G4 Media a criticat, luni, achizitia de seriale rusesti de catre TVR.

„TVR s-a remarcat in ultimii ani prin investitii constante facute in productiile ruse de televiziune: serialele Ecaterina, Garda Alba, Matilda sau Einstein: Teoria iubirii.

Achizitiile de productii rusesti au loc pe fondul sanctiunilor generalizate in UE si NATO la adresa Rusiei dupa anexarea ilegala a Crimeei, razboiul declansat in Ucraina, imixtiunea in alegeri, atacurile cibernetice si campaniile de propaganda menite sa destabilizeze societatile occidentale”, a scris G4 Media.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

„Nevastuica salbatica”. Pilotii ucraineni folosesc acum tactici americane din razboiul din Vietnam: „Ucraina invata in mod clar din gandirea militara occidentala”

Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva armatei rusesti tactici americane din razboiul din Vietnam, informeaza…

39 de minute ago

Sanctiuni in urma nuntii de la Buzesti, care a blocat tot centrul orasului. Socrul mare si socrul mic au fost amendati cu cate 6.000 de lei

Politia Teleorman anunta ca, in urma nuntii sfidatoare din Buzesti, care a blocat traficul in…

15 minute ago

Peste 500.000 de elevi incep, luni, Evaluarea Nationala. In acest an, doar colectarea datelor se va face digital, nu si corectarea testelor

Luni, 13 mai, incepe Evaluarea Nationala de la clasa a II-a, iar duminica la pranz…

15 minute ago

Unii deputati germani vor ca NATO sa doboare, din Polonia si Romania, dronele rusesti care ataca vestul Ucrainei: „Si Israelul a fost ajutat de SUA, Franta si Marea Britanie”

Deputatii germani din partea partidelor din arcul guvernamental "Verzii" si "Democratii Liberi", precum si din…

4 ore ago

SUA: Super-dronele care pot atinge 800 km/h, acestea sunt dotate cu inteligenta artificiala si pot inlocui rachetele de croaziera mult mai scumpe

Compania Mayman Aerospace, cu sediul in sudul Californiei, a prezentat noua sa gama de drone…

2 ore ago

Campanie disperata de imagine: Ciolacu a mers la Florin Piersic la spital. Si Piedone s-a agatat de imaginea lui Piersic

Premierul Marcel Ciolacu i-a facut duminica o vizita actorului Florin Piersic, care este internat in…

8 ore ago