Noul Dragnea al PSD prefera sa ramana in umbra: „Vom castiga alegerile prezidentiale. Nu voi merge in executiv”

politica

Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, adevaratul lider al PSD in acest moment, a declarat, miercuri, intr-o emisiune la Antena 3, ca PSD va „castiga alegerile prezidentiale”.

„Pentru candidatul la Presedintie, sa facem cu personalitati din partid si cu personalitati din afara partidului care vor, isi doresc lucrul asta, o sa incepem sa facem studii sociologice cu toata lumea si sa vedem cine se claseaza cel mai bine. Dar congresul va hotari candidatul, nu sondajele, congres care va fi decis ca data vineri, in CEx”, a spus Stanescu.

El a sustinut ca PSD va castiga alegerile prezidentiale.

Stanescu a declarat ca PSD „a pierdut dezastruos” alegerile europarlamentare din cauza demonizarii lui Liviu Dragnea.

„Multi l-au incurajat. Eu le-am spus ca e total gresit, ca singura sansa a Romaniei e in UE. Discursul asta antieuropean… ne-am facut singuri cel mai mare rau”, a spus Stanescu, citat de news.ro.

„Noi am pierdut alegerile din cauza noastra. Opozitia nu a venit cu nimic”, a mai afirmat el.

Paul Stanescu a sustinut ca realizarile guvernarii au fost umbrite de „tema asta nenorocita a justitiei”, despre care PSD a vorbit, dar „nu a facut nimic”.

Stanescu a precizat ca probabil se va face „o remaniere mai ampla”, dupa motiunea de cenzura.

„Nu voi merge in Executiv. Cred ca partidul are mare nevoie de unitate, solidaritate, trebuie reorganizat si e mare nevoie de mine la partid. Sunt colegi mai tineri care pot face acest lucru”, a mentionat Paul Stanescu.

In opinia acestuia, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca.

El a mai spus ca trebuie lasati tinerii in fruntea partidului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: