Noul ministru al Transporturilor, comportament cu adevarat feudal. Notiunea de „Baron PSD” capata inca o confirmare

news

Felix Stroe, propus de PSD pentru postul de ministru al Transporturilor, are o strada care ii poarta numele in comuna constanteana Cumpana, aceasta primind numele sau in urma unei hotarari a Consiliul Local in urma cu opt ani, motivul fiind ca in calitate de director al Regiei Autonome Judetene de Apa Stroe a contribuit la dezvoltarea infrastructurii in aceasta localitate, scrie News.ro.

In luna octombrie 2009, Consiliul Local Cumpana a aprobat in unanimitate o hotarare prin care a atribuit cinci nume de strazi, avand in vedere ca in zonele respective ale comunei se construisera locuinte, iar care stateau in ele au nevoie sa isi faca actele de stare civila cu noua adresa. Astfel, una dintre strazi poarta de atunci numele “Stroe Felix”, director al Regiei Autonome Judetene de Apa (RAJA) Constanta la vremea respectiva, dar si in prezent.

Explicatia autoritatilor locale pentru decizia de a numi o strada dupa numele directorului Regiei Judetene de Apa a fost ca aceasta a contribuit la dezvoltarea infrastructurii in localitate. Strada respectiva are o lungime de 400 de metri si se afla intr-o zona in care in urma cu mai multi ani incepuse constructia de noi locuinte.

Comuna Cumpana se afla la cinci kilometri de municipiul Constanta. Localitatea era condusa si atunci, dar este si acum de Mariana Gaju, cea care detine si functia de presedinte a Organizatiei de Femei PSD Constanta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: