politica

Noul prefect al Brailei este un fost politist cu pensie speciala. PNL-istii sunt mandri: „Noi l-am propus”

Noul prefect de Braila, Florin-Sergiu Dobrescu, este fost politist de cariera, cu o activitate de 28 de ani in structurile Inspectoratului de Politie Judetean Braila, ultima functie detinuta fiind cea de sef Serviciu Ordine Publica in cadrul IPJ, de unde a si iesit la pensie in 2020, potrivit CV-ului facut public de Institutia Prefectului.

Florin-Sergiu Dobrescu a fost investit in functia de prefect al judetului Braila vineri, in cadrul unei videoconferinte la care au asistat cei doi subprefecti ai Brailei, Nicolae Nitescu si Adin Boboc, precum si reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean Braila, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, precum si presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa.

Deputatul Alexandru Popa a transmis un comunicat de presa, la scurt timp dupa investirea noului prefect al judetului Braila, in care a precizat ca propunerea de numire a lui Florin-Sergiu Dobrescu in functia de prefect vine din partea organizatiei PNL Braila.

„Ma bucura numirea domnului Florin Sergiu Dobrescu in functia de prefect al Brailei, mai ales ca suntem intr-o perioada dificila, in care Institutia Prefectului coordoneaza activitatile ce tin de pandemia de COVID-19.

Domnul Dobrescu este un om cu experienta, a condus Politia orasului Faurei timp de 9 ani, este un om in care am incredere, care are o cariera impresionanta, care este cunoscut pentru profesionalismul sau.

Organizatia PNL Braila l-a propus pentru functia de prefect pentru ca in aceasta etapa a crizei COVID-19 avem nevoie in fruntea Institutiei Prefectului de un om cu capacitati organizatorice deosebite, capabil sa faca fata in situatii de criza, nu neaparat de un politician. PNL Braila il sustine pe domnul Dobrescu si suntem convinsi ca isi va desfasura activitatea intr-un mod responsabil si profesionist in slujba comunitatii, impreuna cu cei doi subprefecti ai Brailei”, a declarat Popa, citat de Agerpres.

Florin-Sergiu Dobrescu are 50 de ani, este absolvent al Scolii de Politie Campina in 1992, absolvent de stiinte juridice in cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti in 2002, are studii postuniversitare pe specializarea Relatii Internationale facute la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza in 2004 si studii de Master la Universitatea Spiru Haret Bucuresti in 2009.

In perioada octombrie 2007 – noiembrie 2016 a ocupat functia de sef al Politie Orasului Faurei, intre noiembrie 2016 – mai 2017 a ocupat postul de adjunct al sefului Politiei Municipiului Braila, iar in perioada iunie 2017 – decembrie 2020 a fost sef Serviciu Ordine Publica pe raza judetului Braila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Momentul crimei din Crangasi a fost filmat de un sofer. Ucigasii sustin ca s-au aparat, imaginile arata altceva – Video

Un sofer aflat in trafic in zona Parcului Crangasi a inregistrat momentul in care cei…

20 de minute ago

O tanara supradotata din Statele Unite, care a intrat la facultate la 10 ani, si-a luat doctoratul in medicina la 17 ani

Participarea lui Dorothy Jean Tillman II la festivitatea de absolvire a Universitatii de Stat din…

15 minute ago

Parchetul General a facut apel, inca mai spera ca judecatorii vor incerca sa ii condamne pe ofiterii de Securitate care l-au ucis pe disidentul Gheorghe Ursu

Parchetul General a facut apel in cazul respingerii de catre Curtea de Apel a solicitarii…

59 de minute ago

Italia: Politia a saltat peste 100 de mafioti din clanul ‘Ndrangheta. Germania serveste drept centru de spalare a banilor pentru ‘Ndrangheta

Politia italiana a retinut marti, in orasul Cosenza din Calabria, 109 presupusi membri ai mafiei…

O oră ago

SUA intentioneaza sa trimita inca un sistem Patriot in Ucraina, iar Europa analizeaza si ea optiuni

Statele Unite iau in considerare posibilitatea de a furniza Ucrainei inca un sistem de aparare…

13 minute ago

Mormantul lui Evgheni Prigojin din Sankt Petersburg a fost umplut cu beton

Mormantul lui Evgheni Prigojin a fost umplut cu beton in ajunul zilei de 1 iunie,…

45 de minute ago