Nu, domnule Ilie Nastase, tampitii nu suntem noi! Va rugam, uitati-va putin in oglinda

opinii

„Suntem o tara de tampiti, spun toti ca sunt un bosorog. In tara asta toti prostii iau la misto valorile”. Acestea sunt cateva dintre cuvintele lui Ilie Nastase.

Pai, de ce spuneti asta, domn’ Nastase? Credeti ca suntem o tara de tampiti pentru ca am dat voie unora ca dumneavoastra sa va uitati de sus la noi? Doar pentru ca, odata, ati avut succes in viata, castigand bani frumosi din practicarea tenisului?

Nu va uitati cam ce urme ati lasat in politica romaneasca? Cum sa acuzi ca Arenele BNR nu mai pot functiona din cauza neavizarii ISU, cand tu, Ilie Nastase, ai fost in politica atat timp? Ai fost in Parlament, de unde chiar puteai schimba ceva la nivel de legislatie. Macar sa fi ramas intiparit in mintea omului cu o initiativa, ceva acolo, cat de mic. Zero barat la acest capitol.

Faptul ca ati intrat in Parlament la precedentele alegeri pe listele PC, partidul lui Dan Voiculescu, iar ulterior ati sarit in barca UNPR, intrand in grupul parlamentar PSD din Senat, chiar nu va da de gandit? Dumneavoastra credeti ca romanii se uita la valori doar asa ca la o icoana pusa pe peretele din casa si miruita, din cand in cand, de popa care vine cu botezul?

Nu, domnule Nastase, romanii asteapta de la valorile lor sa schimbe ceva in societate, sa arate ca nu degeaba au trait atatia ani in Occident. Sa vina sa ne arate cum functioneaza cu adevarat un stat de drept, cum functioneaza cu adevarat un sistem politic sanatos. Dumneavostra ce ati facut? Ati venit in Romania, ati ales sa navigati alaturi de cele mai dubioase partide si, basca, ati mai si sarit si din barca-n barca.

Domnule Nastase, mai presus de orice cred ca oamenii isi dau seama ca tampitii sunt in alta parte, numai uitandu-se peste relatia pe care o aveti cu Gigi Becali. In final, amintind despre valorile sportive care nu sunt respectate in Romania, sa ne amintim celebrul caz „Gica Popescu- presedinte FRF”.

Pana sa se retraga din fotbal, atat Popescu cat si Gica Hagi tunau si fulgerau la adresa lui Mircea Sandu, pe care il vedeau drept groparul fotbalului romanesc. Cand le-a venit vremea sa se retraga din activitate, Popescu a candidat la presedintia FRF la brat cu Gica Hagi, care urma sa ajunga antrenorul nationalei de fotbal, conform spuselor din presa sportiva.

In acel moment, nu au mai contat cuvintele pe care le spusesera cu mai multi ani in urma, cei doi Gica coalizandu-se cu Mircea Sandu doar pentru a ajunge la butoane. La asta se rezuma, domule Ilie Nastase, respectul nostru fata de valori. Demonstrati ca sunteti diferiti de cloaca politica actuala, aratati-ne ca puteti schimba ceva in mentalitatea colectiva si, de-abia dupa aceea, veniti sa ne cersiti admiratia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: