Nu e nicio gluma: Ministrul Liviu „Genunche” Pop anunta manual pentru ora de sport – „Analfabetii nu chiulesc la sport, dar analfabetii pot ajunge ministri”

news

Ministrul Educatiei Liviu Pop, care a ajuns de rasul Internetului pentru celebra gafa cu „genunche”, este din nou tinta iroiilor dupa un anunt care ar putea fi la fel de bine un titlu de pe un site de satira, insa Pop este cat se poate de serios.

Ministrul Educatiei a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca elevii din clasa a V-a vor avea manual de sport.

„Da, elevii din clasa a 5-a vor avea manual si la disciplina educatie fizica. In 7 august finalizam licitatia pentru manualele la care s-au depus contestatii. Trist este faptul ca editurile nu au depus oferte pentru toate disciplinele. Caut solutii si pentru aceste situatii”, a scris Liviu Pop, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Pe buna dreptate, internautii s-au intrebat imediat ce ar putea contine acest manual.

„Nu pot sa cred! Ministrul „genunche” al educatiei mai zice una: „Daca avem manual de muzica, de ce nu am avea si la sport? Care este diferenta intre muzica si sport?”

Fix de lipsa manualului de sport suferea sistemul de educatie din Romania. Si cand sa-l citeasca elevii? In timp ce fac genuflexiuni, in timp ce arunca mingea la cos sau in timp ce sar capra? Am facut sport de performanta, dar nu-mi amintesc sa fi stat vreodata cu un manual in mana in timpul antrenamentelor. Sa-l scoata cineva repede pe asta din minister, ca altfel cine stie ce idei ii mai traznesc prin minte.”, a reactionat Claduia Parvoiu.

Si Sebastian Lazaroiu comenteaza anuntul lui Pop: „Manual de sport? Pe vremea mea, lenea era mai cinstita- isi lua scutire de la medic”.

„Ministrul Educatiei, Liviu Pop, tocmai a anuntat la Pro Tv ca, incepand din clasa a cincea, elevii vor avea manuale si la sport.

Bai, daca nu le da teza din Italia ’90 si meciul cu Suedia de la World Cup ’94, degeaba ne-am mai apucat!”, comenteaza si Oana Dobre Dimofte.

Liviu Pop a fost luat la misto si pe propria pagina de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: