Categories: news

Nu e posibil! Turcul care a OMORAT 3 copii intr-un accident la Braila a FUGIT din tara

Soferul turc, vinovat de moartea a trei copii si de ranirea a altor 27 de persoane intr-un accident produs la Braila in urma cu doua saptamani, a fugit din tara, arata romaniatv.net. Judecatorii din Braila il lasasera in libertate, iar procurorii au dispus acum arestarea lui in lipsa.

Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Braila a dispus „arestarea preventiva a inculpatului Sevinc Cemil, pe o durata de 30 de zile de la data prinderii si incarcerarii”, scrie sursa citata.

„Modul subiectiv in care au fost inlaturate probele administrate in mod temeinic pana in prezent, si au fost admise, din punctul nostru de vedere in mod subiectiv apararile inculpatului – care sunt in contradictie evidenta cu realitatea faptei intamplate – a indus in constiinta profesionala a institutiilor statului (politie, parchet) un sentiment de profunda dezamagire (fara a se intelege imixtiunea in competentele fiecarei institutii care concura la infaptuirea actului de justitie). Ne exprimam, totodata, deplina satisfactie pentru decizia corecta, bazata pe lege, a judecatorului de drepturi si judecati de la Tribunalul Braila, de luare a masurii preventive a arestarii fata de inculpat”, a declarat, Fanel Mihalcea, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

In autocarul condus de soferul turc, se aflau 36 de cetateni moldoveni si urcainieni care mergeau de la Istanbul spre Chisinau. Accidentul a avut loc pe soseaua care face legatura intre Braila si Galati din cauza faptului ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile meteo, ignorand ploaia abundenta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Gabriela Jianu

Share
Published by
Gabriela Jianu

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

20 de minute ago

Xi Jinping la Paris, ce a discutat cu Macron si Ursula von der Leyen: „China sa isi foloseasca toata influenta asupra Rusiei pentru a pune capat razboiului”

Presedintele francez Emmanuel Macron si presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen l-au presat pe…

2 ore ago

Aterizarea unui avion pe o autostrada aglomerata din Letonia. Cu ce probleme s-a confruntat pilotul – Video

Un avion cu doua persoane la bord a aterizat de urgenta pe o autostrada din…

3 ore ago

Judecatorul s-a saturat de atitudinea lui Trump, il ameninta ca-l baga dupa gratii. Trump continua sa ii atace pe martorii si juratii din proces

Judecatorul care conduce procesul penal in care Donald Trump este acuzat ca a platit o…

48 de minute ago

Profesorii iranieni au iesit in strada in toata pentru a cere reforme in educatie. Regimul a trecut la represalii

Profesorii din Iran au iesit in strada in sprijinul reformelor din sectorul educatiei si pentru…

3 ore ago