„Nu lasati PSD-ul”. Pesedisti din Dambovita au venit la Dancila ca la sfintele moaste

politica

Premierul Viorica Dancila, vicepremierul Mihai Fifor si europarlamentarul Rovana Plumb sunt prezenti, duminica, la Targoviste, la sarbatorirea Sf. Ier. Nifon, patriarhul Constantinopolului. Inainte de a merge la slujba de la Catedrala Mitropolitana, premierul Dancila a fost la sediul PSD Dambovita. In fata sediului s-a intalnit cu membri si simpatizanti ai partidului, care i-au cerut „sa nu lase PSD-ul”, anunta Agerpres.

Mii credinciosi au venit la slujba oficiata de arhiepiscopul si mitropolitul Targovistei, Nifon. Oamenii au ajuns inca de la primele ore ale diminetii la Catedrala Mitropolitana din Targoviste.

Manifestarile au inceput de sambata seara cu un pelerinaj al tinerilor in centrul municipiului Targoviste. Duminica are loc slujba religioasa, iar apoi arhiepiscopul si mitropolitul Targovistei, Nifon, se va adresa participantilor.

De asemenea, vor fi lansate mai multe volume ale Editurii Arhiepiscopiei Targovistei si vor fi acordate diplome de excelenta elevilor premianti ai Concursurilor si Olimpiadelor Nationale, precum si profesorilor care i-au indrumat.

In perioada manifestarilor, duminica, IPJ Dambovita a anuntat restrictii de circulatie pe mai multe strazi din centrul municipiului Targoviste.

„Duminica, 11 august, in intervalul orar 06.00-13.00, traficul rutier va fi restrictionat temporar pe bulevardul Libertatii, strada Revolutiei, strada Justitiei, strada Stelea si secvential pe bulevardul Mircea cel Batran, strada Poet Grigore Alexandrescu si strada Mihai Bravu”, a precizat IPJ Dambovita.

Mai mult despre: ,


Comentarii: