„Nu ma simt rau deloc”. Gheorghe Flutur, depistat cu COVID-19, s-a internat chiar in spitalul din Suceava

politica

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus, este internat la Spitalul Judetean Suceava, el spunand ca nu are niciun fel de simptome. In judetul Suceava situatia generata de COVID-19 este extrem de grava – 5 oameni au murit, iar peste 100 de cadre medicale din Spitalul Judetean sunt infectate.

Gheorghe Flutur spune ca s-a testat duminica, dupa ce in ultimele zile a participat la mai multe sedinte si actiuni, iar marti a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

„Nu ma simt rau deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminica seara, pentru ca noi am avut comandamente, actiuni si am fost destul de implicati in perioada asta, sigur, respectand izolarea”, a declarat Flutur pentru Mediafax.

El a fost internat marti seara la Spitalul Judetean Suceava si sustine ca are incredere in medicii din acest spital: „Am incredere in medicii si intregul personal de aici. Ma leaga de acest spital multe lucruri bune, investitii importante facute an de an. Un gand aparte de pretuire si respect catre medicii si asistentele – intregul personal de la Spitalul Judetean de Urgente Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac in aceste zile dificile”.

Flutur a transmis sucevenilor rugamintea de a respecta masurile impuse de autoritati, pentru a scapa cat mai repede de virus.

„De felul meu sunt un om care ma implic, am facut-o si in aceste saptamani de foc, o voi face si in continuare. Acum sunt si eu printre cei afectati de coronavirus, dar sunt optimist ca voi depasi repede si cu bine acest episod. In aceste zile, asa, de pe patul de spital, o sa ma preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgente din Suceava sa ajunga cat mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Astazi ma incearca un sentiment de adanca tristete ca foarte multi suceveni, din care, din pacate, si un numar mare de cadre medicale, sunt afectati de coronavirus. Sunt alaturi de ei si le urez tuturor insanatosire grabnica. Catre toti compatriotii ma adresez cu rugamintea de a respecta cu toata strictetea masurile adoptate de autoritati, pentru a scapa cat mai repede de virusul ucigas”, a mai declarat Flutur.

Trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost raportate marti seara. Este vorba de trei pacienti internati la Spitalul Judetean din Suceava. Numarul de pacienti decedati care au fost internati la Spitalul Suceava este in acest moment de cinci, iar situatia este extrem de grava, peste 100 de cadre medicale fiind confirmate cu coronavirus.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: