„Nu ne tragem de chiloti”. Parlamentarii AUR, scandal grotesc, au venit peste liderii USRPLUS pentru a le bruia declaratiile – Video

politica

Parlamentarii AUR au incercat sa-i impiedice pe Dan Barna si Stelian Ion sa sustina declaratii de presa, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat desfiintarea Sectiei Speciale. Ei au vociferat in timp ce liderii USRPLUS facea declaratii, incercand sa ii bruieze.

Cel mai vocal dintre parlamentarii AUR a fost Dan Tanasa, care a zbierat fara oprire timp de cinci minute la trei metri de liderii USRPLUS. Tanasa le-a cerut sa pomeneasca si de avizul CSM prin care se solicita ca Sectia Speciala sa ramana.

„Politizari justitia! CSM da aviz negativ si vine neterminatul asta si spune ‘Nu ne intereseaza ce zice CSM’. Nu era vorba sa nu ne amestecam cu ce zic magistratii, ca le stiu ei pe ale lor?”, a strigat Tanasa in timp ce Stelian Ion facea declaratii jurnalistilor.

In momentul in care Dan Barna i-a reprosat urletele, Tanasa a reactionat suburban: „Nu ne tragem de chiloti”. Dan Tana a fost puternic promovat de Antena 3 in ultimii ani.

Deputatul AUR Georgel Badiu a anuntat, miercuri, la dezbaterile privind desfiinatrea Sectiei Speciale, ca partidul sau voteaza impotriva. El a sustinut ca, dupa desfiintarea Sectiei Speciale, DNA-ul „o sa inceapa jihadul in justitie”.

„N-am vazut eforturi pentru curatarea DNA-ului de lepre. Asta este problema cu DNA, este folosit ca arma politica. Nimic nu mai face DNA pana nu se scapa de Sectia Speciala, dupa care o sa inceapa jihadul in justitie”, a acuzat Badiu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: