Nu s-a schimbat NIMIC in PSD. Lui Dragnea i „se face RAU” cand permite sa se faca JUSTITIE

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, intr-un interviu acordat Pro TV, ca i „se face rau” atunci cand voteaza pentru ridicarea imunitatii unui parlamentar.

„Mie personal nu mi-e bine, imi face rau fizic, sa decid eu, care nu sunt judecator – un judecator este pregatit mental, juridic si profesional sa imparta dreptatea, un parlamentar nu – destinul unui om”, a declarat Dragnea.

Presedintele PSD dezinformeaza intentionat, nu parlamentarii decid „destinul unui om” ci judecatorii, ei doar trebuie sa permita ca acel „om” sa ajunga in fata instantei, singura car epoate sa decida daca este vinovat sau nevinovat.

Liviu Dragnea a vorbit si despre rolul actual al lui Victor Ponta in PSD. „Este un fost presedintele foarte bun. Eu sper ca Ponta sa ajute partidul asa cum si partidul l-a ajutat. E un om cu potential si cu viitor in politica. Acum trece printr-o perioada grea si il sprijin cat pot. Am trecut prin momente de cumpana impreuna, eu nu uit lucrurile astea”, a subliniat Dragnea.

Conducerea Camerei Deputatilor a decis, vineri, sesizarea Comisiei juridice pentru a analiza solicitarile DNA privind arestarea preventiva a deputatilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, votul in plen urmand sa aiba loc abia pe 9 decembrie, in contextul in care urmeaza mai multe zile libere.

Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a parlamentarilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, in dosarul in care sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie privind despagubiri ilegale de aproape 109 milioane lei date de ANRP lui Mihai Rotaru.

De asemenea, Senatul ar urma sa se pronunte joi, 3 decembrie, asupra imunitati senatorului PSD Dan Sova, pentru care DNA a cerut incuviintarea resinerii si arestarii preventive intr-un nou dosar de coruptie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: