„Nu sfatuiesc pe nimeni sa vina in Romania”. Regimul Dragnea a pulverizat imaginea Romaniei, articol devastator intr-un influent saptamanal german de business

analize

Titlu devastator intr-una dintre cele mai influente publicatii economice din Germania, Wirtschaftswoche (Saptamana economica). Publicatia dezvaluie faptul ca firmele germane incep sa se retraga din Romania din cauza „coruptiei”.

„Nu sfatuiesc pe nimeni sa vina in Romania”, se intituleaza articolu publicat de Wirtschaftswoche.

„Salariile mici si oamenii calificati au facut ca Romania sa devina atractiva pentru companiile germane. Dar coruptia ameninta succesul acestei tari. Primele companii au inceput deja sa se retraga”, incepe articolul din publicatia germana.

Articolul continua cu relatarea unei intalniri intre reprezentanti ai  companiilor germane care a fost organizata cu ocazia Noului An de catre Camera de Comert si Industrie chiar in Palatul Parlamentului. Au participat atunci peste 700 de invitati. Sunt relatate discutii intre reprezentanti ai firmelor germane, care privesc cu temere la noile masuri ale Guvernului de la Bucuresti privind noi taxe si impozite. Asaltul impotriva justitiei a fost si acesta remarcat de oamenii de afaceri, care vad o revenire in forta a coruptiei.

Vezi aici articolul din publicatia germana.

Wirtschaftswoche are peste 150.000 de exemplare vandute in fiecare saptamana, fiind citit in special de manageri si oameni de afaceri.

Mai mult despre:


Comentarii: