Nu stie sa piarda. Firea a fugit din sediul PSD si scuipa venin: „Nicusor Dan merita locul intai la manipulare”

actualitate

Gabriela Firea, candidatul PSD care a pierdut alegerile din Bucuresti, a avut o interventie live pe Facebook in care a spus ca Nicusor Dan „merita locul intai la manipulare”. „Cred ca trebuie sa ma mai nasc o data sa fac o astfel de campanie urata, degradanta, care nu face cinste nimanui”, a spus Firea.

Firea nu a aparut la sediul central al PSD, alaturi de Marcel Ciolacu.

Principalele declaratii:

A fost un vot in conditii foarte grele, de pandemii, cand multi s-au temut sa vina la vot si au renuntat. Cei care totusi au trecut peste acest prag psihologic au facut un lucru foarte bune.

Cu putin timp in urma s-a incheiat votul si incepe numaratoarea. Dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor, pe la 4-5 dimineata.

Orice cifre care se anunta in aceasta seara, rezultate ale unor exit-poll-uri, nu sunt oficiale. Le luam ca atare, dar nu inseamna ca avem in aceasta seara invinsi si invingatori. Le transmit colegilor din toata tara sa aiba grija la numaratoarea voturilor, pentru ca asta inseamna democratia.

Declaratia in legatura cu rezultatul oficial o voi face maine.

Cred ca trebuie sa ma mai nasc o data sa fac o astfel de campanie urata, degradanta, care nu face cinste nimanui. Eu m-am axat doar pe prezentarea a situatiei primariei cum am preluat-o, ce am reusit sa rezolv si ce ar urma in anii urmatori.

Sunt convinsa ca romanii din Bucuresti vor sti sa ne analizeze pe fiecare cu multa corectitudine.

Nu e apa calda pentru ca Elcen, care tine de Guvern, a facut revizii toata vara ca sa se supere lumea pe Gabriela Firea ca nu e apa calda. Din pacate au reusit sa convinga pe multi.

Eu aveam interesul sa nu fie sincope, nu mi-as fi facut singura un rau. Manipularea a fost extraordinara.

Ar merita un premiu candidatul dreptei pentru locul intai la manipulare.

De maine trebuie sa ma duc din nou la munca, iar in caz contrar sunt acelasi om demn si implicat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: