„Nu te omoara nimeni pe strada”. Dragnea sustine ca este o ”gogomanie ca nu se poate renunta la paza SPP”. Il da ca exemplu pe Nastase

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi continua razboiul cu seful SPP, Lucian Pahontu, pe care il acuza ca prin actiunile sale a atentat la „securitatea nationala”. Intr-un interviu difuzat de Romania TV, Dragnea l-a acuzat ca Pahintu strange informatii despre demnitarii pe care ii protejeaza SPP.

”Stiu de anii trecuti, ca avea practici, mergea la parchete, istante, vorbea cu judecatori, procurori, tramitand mesaje, majoritatea, daca nu toate, erau de la el, dar spunea ca sunt de la presedinti”, a spus Liviu Dragnea, afirmand ca nu are incredere in Pahontu pentru ca, de ani de zile foloseste angajati ai acestei institutii pentru a strange informatii despre demnitarii pe care ii protejau.

El a precizat ca majoritatea ministrilor cu care a vorbit stiau ca ofiterii SPP trebuie sa transmita unde au fost, si ce au facut.

”Unde scrie in fisa postului, la seful SPP, ca trebuie sa se bage in viata politica a partidelor, in manipularea membrilor Guvernului?”, a mai afirmat Dragnea, mentionand ca Pahontu colectiona informatii pentru a le folosi.

”Noi nu avem de gand sa mutam SPP-ul sau STS-ul de la presedinte. (..) Nu am nimic cu institutia in sine, majoritatea zgrobitoare a celor din SPP sunt oameni seriosi, in care poti avea incredere. Munca o respect, dar nu mai conteaza cat de profesionisti sunt daca sunt obligati sa faca acest lucru.. (..) Sunt oameni alocati la demnitari care seara sunt obligati sa depuna un raport, sa dai unde, cand, cu cine s-a intalnit. Oricum, sunt suficiente institutiile care ne urmaresc”, a mai spus Dragnea.

El a precizat ca este o ”gogomanie ca nu se poate renunta la paza SPP”. ”Adrian Nastase a renuntat in ultimele 8 luni de mandat, in 2004. Nu te omoara nimeni pe strada”, a spus presedintele PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: