news

Numele tuturor victimelor aflate in avionul prabusit la Milano. Pe langa romani, se mai aflau un italian si un canadian

Jurnalistii de la Corriere della Sera au dat oublictatii numele tuturor victimelor accidentului aviatic de la Milano in care au murit miliardarul roman Dan Petrescu, sotia sa si fiul celor doi.

Conform publicatiei italiene, in accidentul aviatic a murit Dan Petrescu (68 de ani), sotia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani) si fiul lor, Dan Stefan Petrescu, (30 de ani).

De asemenea,  au mai murit Filippo Nascimbene (33 de ani), sotia sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou (foto) – fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani), nascuta in Franta, si fiul lor, Raphael, nascut la Milano, pe 16 ianuarie 2020.

De asemenea, in tragedie a murit si Miruna Anca Wanda Lozinschi, nascuta in 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline si totodata bunica lui Rafael. Cea de-a opta victima a accidentului aviatic din Italia este Julien Brossard (36 de ani), un prieten canadian al lui Dan Stefan Petrescu.

Un avion model PC cu 12 propulsoare, avand 8 persoane la bord s-a prabusit in zona Via Marignano, langa terminalul San Donato duminica, 3 octombrie. Aeronava plecase de pe aeroportul privat Linate spre Sardinia si s-a prabusit la scurt timp dupa ora 14.00 (ora Romaniei) in zona Marignano peste o cladire aflata in curs de renovare.

Citeste si: Coincidenta tragica. Avionul lui Dan Petrescu s-a prabusit acolo unde, in urma cu exact 20 de ani, a avut loc cel mai grav accident aviatic din istoria Italiei

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago