Numirea lui Berbeceanu, cea mai apreciata decizie a Guvernului Orban. Record pe Facebook. Romanii au nevoie de profesionisti in Guvern

news

Decizia ministrului de Interne, Marcel vela, de a-l numit pe Traian Berbeceanu in fruntea ministerului, in functia de sef de cabinet al ministrului, este de departe cea mai apreciata decizie a guvernului de catre romani. Sunt sute de mii de share-uri pe Facebook cu stirile referitoare la la numirea lui Berbeceanu.

Stirea pe de aktual24.ro a fost share-uita de peste 40.000 de romani.

Mesajul prin care Traian Berbeceanu anunta, pe Facebook, ca va face parte din Guvern a avut la randul sau un impact urias. Peste 28.000 de like-uri, peste 5.000 de comentarii si aproximativ 3.000 de share-uri. Niciun alt politician din Guvernul Orban nu a generat un astfel de impact.

„Mos Nicolae ne-a pus anul asta in ghetute Incredere. Incredere ca ne vom simti candva in siguranta”, este cel mai apreciat mesaj de pe pagina lui Berbeceanu.

„S-a facut dreptate!!!! Minunata zi!!!Esti speranta romanilor si sunt convinsa ca-i vei face pe toti mandri! Sa te ajute Dumnezeu, sa-ti lumineze drumul spre reusita in folosul acestui neam!”, este un alt comentariu care sintetizeaza reactiile romanilor.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, la o conferinta de presa, ca fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia Traian Berbeceanu va fi numit seful sau de de cabinet.

In iunie 2016, fostul comisar-sef al BCCO Alba Iulia Traian Berbeceanu a fost achitat in prima instanta pentru mai multe infractiuni, printre care spalare de bani, luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, sprijinire a unui grup infractional organizat si complicitate la delapidare.

In schimb, Ioan Muresan (fost procuror sef al DIICOT Alba) si Nicolaie Ioan Cean (fost procuror in aceeasi structura) au fost condamnati la 7 ani, respectiv 2 ani inchisoare cu executare. Acestia sunt acuzati ca au savarsit mai multe nereguli in anchetarea politistului Traian Berbeceanu.

Mai mult despre:


Comentarii: