politica

Nunta in mafie. Nimeni nu va indrazni sa o fure pe mireasa Olguta Vasilescu. Avertismentul lui Codrin Stefanescu

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au, sambata, petrecerea de nunta. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, anunta ca „Olguta nu se lasa furata”.

„Nu cred ca se lasa Olguta furata. Stiti foarte bine cum e cu Olguta. Nu se va lasa furata, o sa incercam bineinteles sa pastram traditia. O sa apara si in presa ce o sa-i cerem lui Claudiu Manda in schimbul miresei”, a declarat Stefanescu la Antena 3.

El a mai anuntat ca intreg partidul este blocat de nunta Olgutei Vasilescu.

„Am anulat in acest weekend toate intalnirile teritoriale de la Iasi, Suceava si Botosani cu o saptamana. Toti colegii nostri sunt invitati la aceasta nunta, deci nu am fi avut cum sa mergem in teritoriu. Cred ca ne vom distra foarte bine in aceasta seara la nunta Olgutei Vasilescu. Astazi, in primul rand vin colegii si prietenii din partid. Nu conteaza ca sunt prim-ministri, ministri, secretari generali, presedintele partidului. Suntem toti prieteni, o familie si suntem alaturi de ei la acest eveniment important din viata lor. E un inceput, o relatie care se consolideaza. Va fi o petrecere extraordinara,” a mai spus Codrin Stefanescu.

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un restaurant de lux in comuna Isalnita, judetul Dolj.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Claudiu Manda fac petrecerea de dupa nunta, sambata, in jurul orei 18.00, in comuna doljeana Isalnita, al carei primar este chiar nasul mirilor, Ovidiu Flori. Surse apropiate mirilor au spus ca la nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda sunt asteptati 500 de invitati, intre care ministri, parlamentari si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Recent Posts

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

10 minute ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

O oră ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

41 de minute ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

2 ore ago

Turist din Cluj, agresat de o soferita la Constanta. Cei doi se sicanasera anterior in trafic – VIDEO

Un turist din Cluj a fost agresat de o femeie intr-o parcare din Constanta. Scandalul ar…

2 ore ago

Romania, cea mai mare crestere a sperantei de viata din UE. Media europeana este de 81,5 ani

Spania este tara din Uniunea Europeana (UE) cu cea mai mare speranta de viata, de…

23 de minute ago