„O aberatie ca asta nu am vazut in politica romaneasca” – Gafa prosteasca facuta de Dragnea care acum ii aduce pieirea

analize

Consultantul politic Cozmin Gusa afirma ca cea mai mare prostie facuta de Liviu Dragnea a fost sa asculet ede „consilieri nevolnici” care l-au idemnat sa il atace pe Mihai Tudose cu celebru sondaj fabricat de Marius Pieleanu. „Dragnea a ajuns la fundul sacului daca a facut asta”, arata Gusa.

”Am inteles bine ce joaca Tudose azi. Nu e putin lucru si intr-adevar, e un fel de furtuna perfecta. Tudose si-a asumat un lucru pe care alti lideri PSD din alta vreme nu si l-au asumat, un meci, impotriva acestei anormalitati, a unei dictaturi in partid, de consideratie personala, la fel cum a fost si pe vremea lui Ponta – pentru ca Dragnea l-a secondat pe Ponta intr-un joc pe care il face si el acum”, a explicat Cozmin Gusa la Realitatea TV.

Gusa se situeaza de parte lui Tudose si il lauda pe premier pentru ca a iesit la „lupta”.

”Tudose azi nu face altceva decat sa taxeze aceste iesiri in decor. Eu am vazut ca Dragnea a vrut sa isi asume PSD-ul ca proiect de putere personala. De ceva vreme incoace a vrut sa isi asume ca un proiect de putere personala si majoritatea parlamentara. Am vazut un Tudose care iese la lupta, care isi asuma anormalitatile propriei guvernari. El si-a decontat si greselile. Si a barbierit acel mini-joc de scena sugerat lui Dragnea de consilieri nevolnici – apropo de sondajul lui Pieleanu. O aberatie ca asta nu am vazut in politica romaneasca. Dragnea a ajuns la fundul sacului daca a facut asta”, a spus Gusa.

El a mentionat ca, spre deosebire de Grindeanu, Tudose stie acum sa isi atraga partidul de partea sa.

”In acest moment nicio asemanare cu Grindeanu. Grindeanu a asumat un joc pe cont propriu, intr-un fel similar cu Zgonea, fara sa aiba acordul partidului facand greseala de a-l aduce pe Ponta. Tudose joaca cu partidul, impotriva exceselor de notorietate ale liderului partidului, care are un comportament deviant”, a mai spus Gusa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: