O batrana ce locuieste intr-o casa de CHIRPICI a mostenit MILIOANE de dolari din Australia

life

O pensionara de 86 de ani din Serbia, care traieste in conditii precare, a mostenit recent peste 600.000 de euro si a decis imediat sa ii ofere mai multor persoane care o ajuta de mult timp, transmite vineri AFP. De asemenea, femeia a mostenit si proprietati care valoareaza in jur de 4 milioane de dolari.

Marija Zlatic, care locuieste intr-o zona muntoasa in apropiere de Boljevac (est), a fost anuntata ca mostenise 940.000 de dolari australieni (611.000 de euro) de la sotul ei, mort in 2011 in Australia, scrie cotidianul sarb Vecernje Novosti. Suma venea cum nu se poate mai bine, tinand seama ca femeia are o pensie de 65 de euro pe luna.

doc

Femeia a ales sa continue sa traiasca in conditii modeste, in casa sa roasa de vreme, si sa doneze banii celor cativa oameni care o ajuta de ani buni.

batrana2

Acestia, care locuiesc intr-un sat vecin, la doua ore de mers de catunul Marijei, ii aduc regulat mancare si lemne de foc. „Nu am nevoie de bani, asa incat i-am donat. Ei au nevoie. Pensia mea lunara de 8.000 de dinari (65 de euro) imi ajunge din plin”, a spus Marija Zlatic.

Ea si sotul ei, Momcilo, care era tamplar, au plecat din sat in 1956 in Australia, insa femeia s-a intors dupa mai putin de doi ani ca sa isi ingrijeasca mama bolnava si nu a mai plecat niciodata din Serbia. Tinea legatura sporadic cu sotul ei, care se pare ca avea cateva ferme de bovine, a spus in publicatia mentionata una din persoanele apropiate de Marija Zlatic. Iata si una dintre proprietatile mostenite in Australia.

casa

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: