„O calamitate”. PSD descopera abia acum pe cine a instalat ca ministru al Finantelor: „Un aventurier politic”

politica

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, sustine ca Eugen Teodorovici, a fost o „calamitate”.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil sa se gandeasca la PSD si la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci cand s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de functii”, a spus marti Paul Stanescu, secretarul general al PSD despre fostul titular de la finante in guvernul Dancila care l-a criticat, la randu-i, in termeni duri pe presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promisi pentru proiecte cat a fost ministru al Finantelor”, a declarat Paul Stanescu pentru Mediafax.

Intr-un interviu pentru Adevarul, Teodorovici a afirmat ca Dancila a ajuns candida a PSD la Presedintie la propunerea lui Marcel Ciolacu. Acum, Ciolacu nu mai vrea sa vorbeasca cu Dancila si sustine ca aceasta face „jocuri externe” de PSD.

„Domnul Ciolacu a fost cel care a propus-o pe doamna Viorica Dancila in CEx-ul in care s-a aprobat candidatura domniei sale. (…) A fost primul care a luat cuvantul in acel CEx, a vrut sa ia primul cuvantul tocmai probabil pentru a indica o anumita linie in CEx si a spus foarte clar, cutuma partidului obliga presedintele sa fie cel care-si asuma o astfel de candidatura.

(…) Decizia partidului, la dorinta domnului Marcel Ciolacu a fost ca doamna Viorica Dancila sa fie candidatul PSD. M-am supus deciziei partidului, au fost doar doua voturi impotriva la acea vreme in CEx”, a declarat Teodorovici.

El a spus ca doar „domnul Stanescu si domnul Mitica Buzatu” au votat impotriva candidaturii lui Dancila.

Teodorovici a mai dezvaluit ca Ciolacu a promis ca nu va candida la sefia PSD daca va fi lasat sa preia interimar conducerea PSD.

„In grupul colegilor care au sustinut schimbarea a fost declaratia. Mi s-a spus de cei care au fost acolo. A zis ca nu va fi interimar mai mult de doua luni de zile si ca nu va candida. Stiu ca in februarie a fost o disputa, neintelegere intre Ciolacu si Grindeanu. Eu stiu ca Grindeanu nu vrea sa fie presedintele partidului. Am avut discutii cu Sorin”, a mai spus Teodorovici.

Senatorul PSD a mai spus ca Ciolacu nu va avea „respect fata de legile tarii”.

„M-a invitat sa fiu vicepresedinte. Cred ca acum o luna a fost. Am spus ca nu pot fi in echipa cu cineva care a incalcat Statutul partidului. Congresul va fi un prilej sa clarificam lucrurile. Eu am sa respect ce spune partidul, nu ce spune echipa domnului Ciolacu. (…) Eu nu am cum sa cred ca Ciolacu va avea respect fata de legile tarii cand a incalcat legea partidului. Cu alte cuvinte nu l-as vota pe Marcel Ciolacu. Legea trebuie sa fie respectata de toti”, a sublianiat Teodorovici.

Mai mult despre: ,

Comentarii: