O celebra jurnalista pune degetul pe rana: „Grindeanu ranjea ca o sluga. Ce poate fi mai penibil decat un premier care e tratat ca un baiat de pravalie?”

politica

Jurnalista Rodica Culcer este revoltata atat de modul in care Liviu Dragnea se comporta fata de noul premier al Romaniei cat si de atitudinea pe care Grindeanu o are fata de presedintele PSD.

Culcer spune ca „mai devreme sau mai tarziu romanii vor intelege ca au votat triumful penibilitatii publice”.

”Imi pare rau pentru cei care au indraznit sa creada in PSD, sau l-au votat crezand ca astfel vor fi mandri ca sunt romani. Mai devreme sau mai tarziu vor intelege ca au votat triumful penibilitatii publice, de care nu vad cine ar putea fi mandru. Ce poate fi mai penibil decat un premier care e tratat ca un baiat de pravalie de un presedinte de partid care se comporta ca un vataf?

Cam asa s-a vazut conferinta de presa de ieri in care Grindeanu ranjea ca o sluga penibila la dreapta reincarnarii lui Tanase Scatiu, asteptand sa fie trimis dupa tigari. Nu era lasat sa spuna nimic, dar poate ca nici nu avea ce.

Oricum vataful a decis ca guvernul va informa doar, iar comunicarea se va face la partid. Un lucru bun a rezultat totusi din acel show penibil si interventiile televizate ulterioare ale vatafului: si-a asumat toata raspunderea pentru program si pentru implementarea sa. Ceausescu, al carui model il urmeaza, nu raspundea apentru nimc. Acesta este deci modelul: liderul de partid conduce dinafara guvernului iar premierul este o marioneta. Asa e si in Iran, unde conduce de fapt liderul spiritual, adica ayatollahul suprem, si asa era si in comunism. Asa e acum si la noi. Bravos natiune, halal sa-ti fie: si pentru vot, si pentru absenteism!”, a scris Culcer pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: