externe

O gradina zoologica din China a deghizat caini in ursi panda pentru ca nu are suficient spatiu pentru ursi autentici

O gradina zoologica din China a starnit indignarea generala dupa ce a imbracat caini in panda pentru ca nu dispunea de exemplare „originale”, asa cum se vede in fotografiile care au devenit virale.

Falsii panda, prezentati pe 1 mai la gradina zoologica Taizhou din provincia Jiangsu, erau de fapt caini Chow Chow – o rasa originara din nordul Chinei, relateaza The York  Post. Oficialii gradinii zoologice le-ar fi tuns cainilor coama si le-ar fi vopsit fetele in negru pentru a semana cu ursul mancator de bambus care a devenit un simbol al Chinei.

Apoi au expus asa-numitii „caini panda” intr-o incinta in fiecare zi, de la 8.00 la 17.00, atragand multimi de oameni. „Nu dispunem de suficient spatiu pentru ursi panda la gradina zoologica si, ca urmare, am vrut sa facem acest lucru”, a declarat un reprezentant al gradinii zoologice.

Anul trecut, o alta gradina zoologica din China a incercat sa dea un golden retriever drept leu, pe fondul unei controverse legate de ursi Multi vizitatori au acuzat gradina zoologica de cruzime fata de animale; cu toate acestea, oficialii insista asupra faptului ca schema nu este daunatoare pentru animale.

„Si oamenii isi vopsesc parul”, a explicat purtatorul de cuvant al gradinii zoologice. „Vopseaua naturala poate fi folosita si pe caini daca au blana lunga”.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

O oră ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

2 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

2 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

3 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

2 ore ago