O noua actiune prin surprindere a DNA: PERCHEZITII la domiciliul unui primar dintr-un mare oras

news

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat, vineri, perchezitii la locuinta primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Acestea nu au precizat daca perchezitiile au fost facute intr-unul din dosarele in care vechi, in care primarul Botosaniului este acuzat de fapte de coruptie sau intr-un dosar nou.

Flutur este cercetat, din 2015, pentru savarsirea a doua infractiuni de abuz in serviciu, avand ca rezultat obtinerea unui folos necuvenit.

Potrivit procurorilor DNA, Flutur, in calitate de reprezentant al Consiliului Local Botosani, a concesionat, pe 23 septembrie 2009, o suprafata de 130,01 metri patrati, situata in zona ultracentrala a municipiului Botosani, care avea destinatia de alee pietonala, societatii comerciale Belvedere SRL Botosani, in scopul organizarii santierului aferent proiectului „Imbunatatirea produsului turistic prin extinderea si modernizarea hotelului Belvedere”, contrar unei hotarari a Consiliului Local Botosani emise in luna mai 2008, care prevedea ca hotelul si parcarea acestuia vor fi construite pe teren integral privat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: