O noua bomba de presa de la Rise Project: Avocata lui „Caine”, candidata PSD pe listele lui Firea. Ciolacu refuza sa comenteze

politica

Matilda Goleac, candidata pe o pozitie eligibila pe lista PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor, a fost avocata celebrului „Caine” din Sectorul 4 timp de zece ani, a descoperit Rise Project. PSD a declansat o campanie isterica in campania de la locale impotriva lui Nicusor Dan din cauza lui „Caine”.

Rise Project arata, intr-o postare pe Facebook, ca Matilda Goleac a lucrat timp de zece ani cu „Caine”. Acum, Goleac este pe aceeasi lista de candidati PSD cu Gabriela Firea. Jurnalistii de la Rise l-au intrebat si pe Ciolacu ce parere are despre aceasta situatie, insa seful PSD a refuzat sa raspunda.

Iata postarea Rise Project:

Matilda Goleac, inca subprefect al Capitalei, a prestat servicii contra-cost pentru faimosul “Caine” din Oraselul Copiilor, carciumarul aflat in centrul unui scandal major din campania pentru alegerile de la Bucuresti.

Numita in functie de guvernul Dancila si mentinuta de Orban, doamna Goleac este anuntata acum in presa de partid drept unul dintre candidatii PSD la Camera Deputatilor, in Bucuresti. Nu a dorit insa sa comenteze aceasta informatie pentru RISE. Nici Marcel Ciolacu, presedintele PSD, n-a raspuns pe subiect.

Timp de aproape 10 ani, Matilda Goleac i-a fost avocata lui Mihai Mitrache zis Caine la firma care administra celebrul restaurant din parc, demolat in primavara de administratia Baluta si aparat in instanta de actualul primar general Nicusor Dan.

Sediul societatii era chiar in Oraselul Copiilor, asa cum arata contractul de comodat din anul 2005, de care s-a ocupat Matilda Goleac.

”Mi-a fost avocata intre 2005 si 2015. Ii mai dadeam si clienti, dintre prietenii mei. S-a si simtit o data, mi-a oferit comision, dar i-am zis ca nu-mi trebuie”, povesteste Caine.

„A existat o relatie avocat-client pe probleme de societati comerciale. Banuiesc, va dati seama, ca nu-mi mai amintesc de acum 15 ani, ca este societatea pe care domnul Mitrache o fi avut-o la vremea respectiva. Cum l-am cunoscut? Banuiesc ca fiind din acelasi sector – sunt nascuta, crescuta in sectorul 4 – banuiesc ca printr-o recomandare, dar nu-mi amintesc persoana care ne-a recomandat”, completeaza Matilda Goleac.

Ea a solicitat vineri eliberarea din functia de subprefect si asteapta ca premierul sa semneze hotararea propriu-zisa.

Matilda Goleac, inca subprefect al Capitalei, a prestat servicii contra-cost pentru faimosul “Caine” din Oraselul…

Posted by RISE Project on Thursday, 22 October 2020

Mai mult despre:

Comentarii: