O noua decizie STUPIDA luata de primaria lui Firea: Copiii nu mai au voie sa DESENEZE cu creta in parcuri

news

O tanara bucuresteanca, Cristina Milicescu, dezvaluie o noua absurditate promovata de Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea: copiii nu mai au voie sa deseneze cu creta in parcuri.

Cristina Milicescu a fost cu copiii in parcul Herastrau, unde acestia au dorit sa deseneze pe asfalt. Li s-a interzis. Bucuresteanca a sunat la administratia parcului, unde o functionara i-a explicat ca „primaria nu ne mai da voie cu creta pe asfalt in parc”.

Iata ce a relatat Cristina Milicescu pe Facebook:

„Ne-am intors din parcul Herastrau, unde copiii au vrut sa deseneze cu creta. un paznic ne-a spus ca nu mai avem voie. contrariata, am sunat la administratia parcului si am aflat ca desenatul cu creta este o activitate in sine, parcul fiind gandit doar pentru plimbari, asa ca trebuie sa facem un protocol de organizare de activitati pe care sa ni-l aprobe primaria capitalei. n-am avut suficiente abilitati de convingere ca e vorba de o creta care se duce la prima ploaie. doamna de la telefon mi-a spus ca desi nu e lege, primaria nu ne mai da voie cu creta pe asfalt in parc”, a scris tanara bucuresteanca.

Parcul Herastrau apartine de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, care se afla in subordinea Primariei Capitalei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: