news

O noua dovada de „competenta” in Regimul PSD. Preferata lui Orlando a picat de cinci ori examenul pentru ocuparea unui post la Antifrauda

Noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Mihaela Triculescu, a picat de cinci ori in trei ani examenul oral pentru ocuparea unor functii de inspector antifrauda in perioada 2014-2016.

Mihaela Triculescu si-a inceput cariera la firma de salubritate a comunei Carcea din judetul Dolj. Era contabila. De acolo, a ajuns director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor a judetului Dolj. Apoi, si-a deschis un cabinet individual de insolventa.

Desi nu are nicio legatura cu Fiscul, ministrul Finantelor a propus ca aceasta sa ocupe functia de sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, potrivit Newsweek Romania.

Mihaela Triculescu a picat la testul oral de 5 ori, atunci cand a dat examen pentru ocuparea unei functii de inspector la Directia Antifrauda, arata documentele publicate de Newsweek: martie 2014, octombrie 2014, iunie 2015, octombrie 2015 si in 2016.

Premierul Viorica Dancila a semnat, joi, decizia de numire a lichidatorului judiciar Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Avocatul lui Ion Iliescu: „E bine, sanatos, mai traieste inca 100 de ani” – Video

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anuntat vineri ca fostul presedinte este "bine si…

2 ore ago

Nicolae Robu: „M-am inteleptit, cei de la PSD sunt oameni valorosi, eu ii agreez”. Simonis: „Timisul are nevoie de o schimbare”

Candidatii aliantei PSD-PNL pentru Consiliul Judetean Timis, Consiliul Local si Primaria Timisoara si-au depus, vineri,…

O oră ago

Dupa vizita facuta la Moscova, filorusul Dorel Visan a primit la Cluj-Napoca ordinul masonic Umaniterra, fiind declarat „arhanghel al spiritualitatii”

Actorul clujean Dorel Visan a fost prezent la Moscova la deschiderea Festivalului de Film vineri,…

4 ore ago

O noua lansare istorica. Boeing si NASA, gata sa trimita in spatiu nava Boeing Starliner cu echipaj uman

Dupa ani de intarzieri si o serie ametitoare de esecuri in timpul zborurilor de testare,…

3 ore ago

Sentinta la Cluj: Sorina Pintea, trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul ministru PSD al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost condamnata vineri de Tribunalul Cluj la…

4 ore ago